یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دکتر پوست مو برو دارو میده طب سنتی خیلی دیر اثر داره البته ممکنه زودم اثر کنه بعضیاشون
خدا جونم میدونی که دوسش دارم پس بهم برسونش🥲❤️تواین دنیا آدم یک ضربه از غریبه میخوره صد تا از خودی حواسمون باشه انسانیت ملاکه پس تویی که جانماز آب میکشی ولی هر حرف زشتی رو به زبون میاری و توهین میکنی دل میشکنی جات تو طراق جهنمه پس الکی خودتو بهشتی نبین😐😑
نه ولی خواهرم چند سال پیش رفت بهش دارو های تقویتی داده بود ریزشش وایستاد
خدا جونم میدونی که دوسش دارم پس بهم برسونش🥲❤️تواین دنیا آدم یک ضربه از غریبه میخوره صد تا از خودی حواسمون باشه انسانیت ملاکه پس تویی که جانماز آب میکشی ولی هر حرف زشتی رو به زبون میاری و توهین میکنی دل میشکنی جات تو طراق جهنمه پس الکی خودتو بهشتی نبین😐😑
من از بچگی موهای پری داشتم اما یه مدت خیلییییی میریخت به خاطر رژیم سنگینی که گرفتم. قرص یونی زینک و بیوتین خوردم ریزشش قطع شد ولی باید ازمایش بدی ببینی کمبود چه ویتامینی داری
شازده کوچولو:ادمای که تنهان کجا میرن؟روباه:تو خودشون…..