2777
2789
عنوان

خانمای مشهدی دکتراحمق بچموناقص کرد

1448 بازدید | 44 پست

ای خداجان چ شانسی بودچ تقدیری خداالهی لعنت کنه دکترای بیسوادو😭😭😭😭😭۳تابیمارستان رفتم قبولم نمیکردن تارفتم اون بیمارستان خراب شده ی امام حسین دکتراشرف خسروی بیسوادسرزایمان سزارین زده ران راسته بچموشکونده چقدنوزادم بیقراره همش خودشوناخن میکشه خداجان شکرت😭😭😭😭😭

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭

الهی بمیرم براش ی ساعت خواب خوش نداشتیم همش توراهه دکتروبیمارستان وارتوپدم ای خداجان

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای وای ای وای 

الهییی بمیرم من براش

عزیزم میدونم خیلی حالت بده 

ولی اروم باش اینم یه دوره ای از زندگیه چشم بهم بزنی حل میشه 

ببرش دکتر خوب پیگیر باش یه وقت دراینده مشکلساز نشه 

سرت خلوت شد شکایت از اون دکتر بیسوادم یادت نره

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /
الهی بمیرم چرا سه تا بیمارستان؟ چرا قبول نمیکردن؟

بخاطراینکه ۳۷هفته و۵روزم بودبخاطره ۲روزقبول نمیکردن دکترخودشم زیرمیزی میخاس همه پولکی شدن

تو سزارین شکسته؟؟

خدا لعنتش کنه

ببین جوش نزن، شیرت جوشی میشه

به غذات برس

آب قلم بخور شیرت قوی بشه

اون بچه هم نوزاده خیلی خیلی زود خوب میشه

شاید چون داری جوش میزنی شیرت خراب شده بچه اذیته

فکرشو نکن دیگه

به خودت برس، با بچه حرف بزن 

مدام نازش کن نوازشش کن، تماس پوستیت بزار تا جایی که میشه برقرار باشه

برو قوربونت برم

گوشی بزار برو 

ای وای ای وای  الهییی بمیرم من براش عزیزم میدونم خیلی حالت بده من الان خودم واقعا قلبم درد ...

شکایت کردم توبیمارستان اشرف خسروی پروندموپرت کردجلوم گفت بروهرکارنکردی بکن گفتم شکایت میکنم بی وجران بی مسئولیت

یعنی باید اورژانسی سز میشدی و قبول نمیکردن؟

ن میگفتن ۳۸هفتت نشده ۲روزدیگ صبرکن درصورتیک رفتم سونوگفت بایدزایمان کنی اب آمنیوتیک زیادشده

پیش کدوم ارتوپد میبری؟ دکتر حلاج مقدم برای بچه ها عالیه

عارف محمدی پرستار