2777
2789
چون میدونن از پس خودشون میتونن بر بیان و ساده نیستن

یعنی دوطرف هر کی رل میزنن ساده نیستن چجوری این سادگی از بین بره طرفو خب بشناسه آدم 

دریا زده از خیسی باران نهراسد🌸🌊🌊

به بلوغ عقلی کامل نرسیدن

مهم نبودن قصد طرف از رابطه و فقط برای سرگرمی

برای عقب نموندن از دوستای نادان

احساسات بچگانه که فک میکنه عشقه

نداشتن اطلاعات و تجربه از خطراتش منظورم احتمال تجاوز و سو استفاده های روانی خطراتی مثل خودکشی یا حتی قتل 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی دوطرف هر کی رل میزنن ساده نیستن چجوری این سادگی از بین بره طرفو خب بشناسه آدم 

ن اتفاقا خیلی وقتام ممکنه طرف ساده باشه طرف مقابل ازش سواستفاده بکنه ولی در کل اونایی ک راحت رل میزنن تجربه دارن و میدونن قرار نیست کسی بتونه ازشون سواستفاده بکنه

به بلوغ عقلی کامل نرسیدن مهم نبودن قصد طرف از رابطه و فقط برای سرگرمی برای عقب نموندن از دوستای نا ...

منم به همینا فکر میکنم که نمیتونم اعتماد کنم دیگه بعد دور ورم میبینم چقدر بقیه راحت رل میزنن

ن اتفاقا خیلی وقتام ممکنه طرف ساده باشه طرف مقابل ازش سواستفاده بکنه ولی در کل اونایی ک راحت رل میزن ...

خب پس اولین بار چجوری رل زدن 

من ب عشقم اعتماد دارهم باید خودشو ثابت کنه همین

روز محشر به خدا خواهم گفت ان که از من تو گرفتی همه ی جانم بود... لعنت ب ۱۰ مهر لعنت ب ماشینی ک مادرمو ازم گرفت...گر قیامت قصه باشد من کجا جویم تو را؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟                                           😭😭 لعنت به ۸ تیر که داداش ارمانمو ازم گرفت😭  😭😭 دلتنگتونم... خدایاااا منم ببر دیگه😭😭😭😭 سخت است دیدار برود به قیامت😭🖤                       
عزیزم از پشت تلفن کسی نمیخورتت نه خونتو میتونه پیدا کنه نه چیزی در ضمن بلاک کردن برای همین موقع ها ...

درسته ولی از پشت تلفن طرف خود واقعیشو نشون نمیده

منم به همینا فکر میکنم که نمیتونم اعتماد کنم دیگه بعد دور ورم میبینم چقدر بقیه راحت رل میزنن

با هرکی رل بزنی تهش جداییه ۹۹ درصد مواقع رل زدن وقت تلف کردنه و جدا میشی مگه اینکه سنت مناسب باشه و طرف از اول قصدش خواستگاری بوده و جدی بوده که یه مدت باهم برای اشنایی دوست میشن و بعد ازدواج میکنن که البته بنظرم اینجور مواقع هم دوست نشی بهتره پسرای ایرانی میگن دختره خرابه با من دوس شد با صدنفر دیگ هم بوده خیلی کم پیدا میشه نگه