2777
2789
😂😂😂 چیکار کنم اخه منم خواهر دارم ولی یادم نمیاداینمدلی دعوا کرده باشیم پسرا معمولا بزن بزنی دعوا ...

منم ی داداش دارم خیلی همدیگه رو زدیم ولی اصن اسی اینا یه چیز دیگس دعوای مارو مامانم مدیریت میکرد

خدا مرسی بخاطر فندقی ک تو دلم کاشتی  الهی ک دامن همه ی منتظرا سبز سبز بشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خانوادگی دیونه اید؟؟؟؟ فقط روانپزشک رو توصیه میکنم بهتون

وقتی دوتا نوجوون نابالغ تشکیل خونواده بدن بهتر از این نمیشه 

خونواده پدریم هم خیلی مزخرفن مامانم و پدربزرگم داد ب اینا بیچاره کردش آبجیم هم رفته سمت خونواده پدریم 

من خیلی مظلومم ولی سعی میکنم کم نیارم تو دعوا باهاش و ی جورایی میخوام شبیه خودش رفتار کنم اما نمیشه خیلی طغیانگره 

از اونان که روانپزشک هم نمیتونه درستشون کنه 

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]
یه لحظه فک کردم دوتا پسر دارن دعوا میکنن 😂

پسرا باز خوبن دعوا می‌کنن ب وسایل هم دیگ کاری ندارن 😑 این بیچاره کرده منو 

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]
من ۱۷ سالمه بهترین کار بی اعتنایی هست اصلا بهش توجه نکن  مثلا اگه سیم شارژت رو پاره کرد بگو ...

ببین نمیشه بی‌اعتنایی های ما این و به این روز رسونده خیلی شاخ شده برامون فک میکنه هیچ کس حریفش نیس چیزی بهش نگیم پررو تر میشه منو با سیم زد بعدش برگشت ب مامانم اینطوری گف دخترتو زدم الان تو رو هم میزنما رو اعصابم نرو 

خودت چند سالته؟

۱۸ 

وقتی دوتا نوجوون نابالغ تشکیل خونواده بدن بهتر از این نمیشه  خونواده پدریم هم خیلی مزخرفن ماما ...

چی بگم والا باز مراجعه کنید در حال حاضر بهترین راه حل همینه!

خدایا! شاکرم که منو لایق مادر شدن دونستی🌸🤲🤰
ببین نمیشه بی‌اعتنایی های ما این و به این روز رسونده خیلی شاخ شده برامون فک میکنه هیچ کس حریفش نیس چ ...

مامانم باید برمیگشت میگفت خیلی غلط میکنی و کونشو پاره میکرد

خدایا! شاکرم که منو لایق مادر شدن دونستی🌸🤲🤰
ببین نمیشه بی‌اعتنایی های ما این و به این روز رسونده خیلی شاخ شده برامون فک میکنه هیچ کس حریفش نیس چ ...

چقد رو مخه 

منم خیلی لجبازم و بعضی اوقات سگ اخلاقم

اما بلخره کوتاه میام و معذرت خواهی میکنم

فکنم دلش گرفته بهتره با یه مشاور دردل کنه

دختر قد بلندم😁 اینجا قراره با مهربونی صحبت کنیم 💕آدما به اندازه کافی بد این دنیا رو دیدن دل همو نشکنیم 👀🤗

[QUOTE=308258356]بابات چیزی نمیگه؟به نظرم حداقل ببریدش پیش روانپزشک مشخصه مشکل داره [/QUOTE

بابام ک نبود امروز ولی ب این نه انگار ازش می‌ترسه هیچی نمیگه دوهفته پیش موبایلمو ترکوند جیکش درنیومد ولی ب من ک میرسه انقد دعوام میکنه ک حد نداره چون میدونه من و مامانم ضعیف پروریم

😂😂😂 چیکار کنم اخه منم خواهر دارم ولی یادم نمیاداینمدلی دعوا کرده باشیم پسرا معمولا بزن بزنی دعوا ...

مو کشیدنای دخترا رو ندیدی؟ 

منم دعوا کنم با کس دیگ ای والا اینطوریه ولی آبجیم کلا هاره نزنیش خودش میاد ترو میزنه دعوا فیزیکی میشه تو دعوا هم که نمیشه وایستاد تو رو زد نگا کنی باید بزنیش توهم

با هم مهربان باشید . الان تو سن حساسی هست . باهاش لج کنی بدتر می‌کنه. 

چجوری چیزی نگم نمیشه باهاش مهربون بود فک میکنه خیلی شاخه

جفتتون دیوونه اید

خداروشک کن همچین خونواده ای نصیبت نشده بفهمی