2777
2789
عنوان

قرص دوفاستون و آی وی اف

3157 بازدید | 22 پست

سلام خانما .توروخدا بیایی کمک.

کیا تو آی وی اف قرص دوفاستون استفاده کردن؟من آمپول داشتم به درخواست خودم دکتر به جاش دوفاستون داد .الان روز دو انتقال هستم .به نظرتون کار اشتباهی کردم؟کسی بوده دوفاستون استفاده کرده باشه و مثبت شده باشه؟؟؟؟!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط استرس نداشته باش اینجام نیا زیاد فکرتو مشغول کن 

یکم استرس گرفتم میگم کاش همون درد آمپول رو میکشیدم همچین درخواستی از دکتر نمیکردم. آخه میدونی جای آمپول ها زود سفت و کبود و دردناک میشه

یکم استرس گرفتم میگم کاش همون درد آمپول رو میکشیدم همچین درخواستی از دکتر نمیکردم. آخه میدونی جای آم ...

توکلت بخدا باشه به هیچی هم جز نینی فکر نکن

خدا بخاد میشع

پناهم باش...
توکلت بخدا باشه به هیچی هم جز نینی فکر نکن خدا بخاد میشع

چی بگم عزیزم از بس تو این راه سختی کشیدمروی جزئیات خیلی حساس شدم .این انتقال ششم هست.انتقال چهارمم دوقلو شد تو هفته ۲۴ از دستشون دادم  

چی بگم عزیزم از بس تو این راه سختی کشیدمروی جزئیات خیلی حساس شدم .این انتقال ششم هست.انتقال چهارمم د ...

الهی بمیرم برات

منظورم اولین ای وی افم 

منم دومین بار مثبت شدم بنام افت کرد

پناهم باش...
الهی بمیرم برات منظورم اولین ای وی افم  منم دومین بار مثبت شدم بنام افت کرد

یعنی الان باردار نیستی؟بتات چند بود که افت کرد؟عزیز دلم کاملا درکت میکنم خیلی سخته آدم امیدوار بشه و بعد ناامید 

یعنی الان باردار نیستی؟بتات چند بود که افت کرد؟عزیز دلم کاملا درکت میکنم خیلی سخته آدم امیدوار بشه و ...

ن نیستم عزیزم ده سالم هست نشده ک نشده

بتام پایین بود ولی سه بار آزمایش دادم دوبار اول رفتهه بود بالا بار آخر تموم😭😭😭😭

پناهم باش...
ن نیستم عزیزم ده سالم هست نشده ک نشده بتام پایین بود ولی سه بار آزمایش دادم دوبار اول رفتهه بود بال ...

آخی عزیزم .خدا خودش بهمون کمک کنه .من واقعا کم آوردم .حتی اعصاب اینکه ۱۴ روز بخوابم و انتظار بکشم هم ندارم.