2777
2789

من تو اقدامم یه هفته مونده به پریودم 

از دیروز سینه درد افتضااااااح و  سوزش داشتم مسکن  هم خوردم خوب نشد 

همیشه قبل پریود سینه درد دارم ولی نه دیگه اینجوری شدید 

بعد الان  نگاه کردم دیدم نوکش ( همین نقطه می‌سوزه ) اندازه دو سه تا کنجد سیاه شده 

تو رو خدا دارم سکته میکنم چیشده یعنی 

شرمنده با جزییات گفتم 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

تخمدان چپمم الان یه هفته است درد میگیره ول میکنه 

خیلی شرمنده رابطه هم نتونستم ادامه بدم یهویی  درد شدیییییید زیر دلم افتاد 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هیچ وقت نوک سینه هام درد نمی‌کرد تو پریودی ...ده روز قبل پریودی دردش شروع و همون ماه حامله بودم ...

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام

تو اقدام آدم حالت های عجیبی پیش میاد بخاطر اینکه هورمونها فعالتر میشن حالا مسکن نخور شاید باردار باشی 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

مبارک باشه بارداری ان شاءالله

نمیدونم بخدا 

خیلی میسوزه 

بیخیال بودم الان دیدم سیاه شده ترسیدم خیلی 

من هیچ وقت نوک سینه هام درد نمی‌کرد تو پریودی ...ده روز قبل پریودی دردش شروع و همون ماه حامله بودم . ...

نوکش سیاه نشده بود ؟

تو اقدام آدم حالت های عجیبی پیش میاد بخاطر اینکه هورمونها فعالتر میشن حالا مسکن نخور شاید باردار باش ...

اینقدر درد میکرد فقط با دست سفت نگه داشته بودم 

شوهرم گفت بریم دکتر نرفتم 

دیگه یه مسکن خوردم 

الان نوکش سیاه شده ترسیدم 

چن سالته

۲۶

منم همینطور بودم میسوخت

یه هفته هم مونده بیبی چک فکر نکنم نشون بده 

اینقدر درد میکرد فقط با دست سفت نگه داشته بودم  شوهرم گفت بریم دکتر نرفتم  دیگه یه مسکن ...

تو بارداری همینطوری میشه دردناک و سنگین و تیره سخته ولی باید تحمل کنی ازون بدتر از شیر گرفتنه تا یه مدت لباس پوشیدن هم حتی دردناکه😂😂😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

تو بارداری همینطوری میشه دردناک و سنگین و تیره سخته ولی باید تحمل کنی ازون بدتر از شیر گرفتنه تا یه ...

حالا باردار باشم عیب نداره 

اینکه باردار نباشی ولی دردشو داشته باشی سخته زور داره😅😅😅😅