کاملیاخانمم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/06 تعداد پست: 5480 عنوان خانما گلو درد من بعد عمل بینبم کب خوب میشه😭😭😭بیاید تورو خدا 145 بازدید | 12 پست غلط دارم جدا از گلو درد مایعاتم زیاد میخورم ...شما چیکار کردین زود خوب شدین ..هیجام درد نداره جز گلوم چجوری بعضیا گلو درد نداشتن 😭😭 کاش میشد آرزو منم برآورده میشد 🥲 1402/06/10 | 15:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91607 ازه مال من یک جوری بود که زمینو گاز زدم از درد کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
کاملیاخانمم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/06 تعداد پست: 5480 ازه مال من یک جوری بود که زمینو گاز زدم از درد بعد چند روز خوب شدی کاش میشد آرزو منم برآورده میشد 🥲
rahha2000 عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 170 اون گلو درد نیست وقتی داشتن لوله تنفس میزاشتن گلوت رو زخم کردن
کاملیاخانمم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/06 تعداد پست: 5480 اون گلو درد نیست وقتی داشتن لوله تنفس میزاشتن گلوت رو زخم کردن تا چند روز اینجورم کاش میشد آرزو منم برآورده میشد 🥲
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91607 بعد چند روز خوب شدی سه هفته کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
گلگلی29 عضویت: 1399/05/21 تعداد پست: 7045 من گلودردم در حد چند ساعت اول بود، احتمالا موقع لوله گذاشتن گلوت رو زیاد زخم کردن ک ایقدد درد داری
niian عضویت: 1404/01/01 تعداد پست: 3 عزیزم عمل بینیت پیش دکتر کمیجانی چطور بود،راضی هستی حین ویزیت و برداشتن اتل و ماساژ اینا خود دکتر بودن یا دستیاراش؟؟
niian عضویت: 1404/01/01 تعداد پست: 3 دکترت کیه گلم من میخام پیش کمیجانی عمل کنن خانمی شما عمل کردید؟ راضی هستید از دکتر کمیجانی؟
درسته عضویت: 1401/04/14 تعداد پست: 3560 خانمی شما عمل کردید؟ راضی هستید از دکتر کمیجانی؟ نه گلم من دکتر ناصر ملکی عمل کزدم راضیم