بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین کلا اون نواحی نسبت به سایر قسمت های بدن تیره تره ولی به نظرم اسکراب متناسب با نوع پوست و بادی لوشن (لوسیون بدن) بعد از استحمام میتونه کمک کنه تا حدی روشن شه یعنی لایه برداری سطحی و نرم شدن
کتاب بخونید☂️ اگه من باهاتون بحث کردم بدونین اطلاعاتم در اون زمینه کامله و تا تهش جوابتونو میدم.گفتن نمیدانم نیمی از علم است.وارد هر بحثی ک دانشش رو ندارین نشین
چرا همسر من انجام داد خیلی روشن شده قوزک پاهاش خیییلی هم سیاه بود چون عادت داشت چهارزانو مینشست
الان برم اسم کرمش رو بخونم میام بهت میگم چیکار کرد
🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴 تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
کرم جی زدم اما تاثیری ندیدم یع بارم خریدم روشن کننه هیچ فایده ای نداشت ولی جی برا ترک پلم جواب داد و ...
هر بار میری حموم سفیداب با کیسه بکش بعدش میای بیرون جی بزن
اگ مداومت کنی سه ماه دیگ سفید میشه
فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara naser.ir مراجعه فرمایید. پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.