2777
2789
عنوان

عادت غذایی بد😒

333 بازدید | 17 پست

هر روز سر ساعت 12 ناهار نمیخوردم میمردم

امروز بحثم شد با خانوادم اومدم تو اتاقم از 10 صبح که صبحانه خوردم فقط یه ادامس خودم اصلا هم گرسنه نیستم ، اگه درحالت عادی بودم حتی تا 1 هم نمیتونستم برای ناهار صبر کنم

خیلی عادت بدیه

منی که میتونم تا اینهمه بعد از 12 هیچی نخورم چرا اینجوریم😒🙄

همیشه ساعت 10 یا 11 صبحانه میخورم ناهار ساعت 12 فوقش دیر بشه 12:30

چیکار کنم که این عادتمو اصلاح کنم؟

" فکت : بزرگ ترین دشمن زنان ، زنان احمق هستند ! " به امید روزی که تایپک بزنم و بگم بلاخره به هدفم رسیدم:))💚  یک عدد آرمی و کی درامر حرفه ای😎  دائم الگشنه ی سایت👹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبه ک از اون ورم شامو زود میخوری

ااتفاقا بده

اصلا مهم نیست که گرسنمه یا سیرم سر وقت اگه نخورم غذامو سگ میشم🥲😂

این خودش باعث اصافه وزن میشه

" فکت : بزرگ ترین دشمن زنان ، زنان احمق هستند ! " به امید روزی که تایپک بزنم و بگم بلاخره به هدفم رسیدم:))💚  یک عدد آرمی و کی درامر حرفه ای😎  دائم الگشنه ی سایت👹

دیر تر ناهار بخور در عوش چند لقمه بیشتر صبحانه بزور خودتو نگه دار بگو بمیرمم نباید الان ناهار بخورم

من که ناهارم رو بیشتر موقعها ساعت چهار و نیم اینطورا خورم چی بشه ساعت سه بخورم در عوض شامم رو شاعت دوازده میخورم 

دیشب که ساعت یک خوردیم

و تزدیک چهار هم میخوابم و ساعت یک بیدارمیشم

چشم ها دریچه ی روحن!...

نخور تا به مرور از سرت بیفته

ناهار نخورم؟

فاصله صبحانه ناهار ت چه کمه اونایی ناهار و زود میخورن که صبحانه هم زود بخورن 

مشکلم همینه 

با کوچکترین ناراحتی اشتهام کور میشه

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.
آره تا وقتی واقعاً گشنت نشده صبرکن

خیلی سخته

منم وقتی عصبیم هیچی نمیخورم

اوندفعه داشتم گریه میکردم و لقمه با کاهو میگرفتم میخوردم:)))😂😂😂

واقعا خودمو نمیفهمم