2777
2789
عنوان

شوهرم راننده اسنپه ب مسافرش این پیامو داده بهم خیانت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 25513 بازدید | 305 پست
فقط اونایی که با اسنپ هیچ آشنایتی ندارن   میگن چرا راننده باید بگه من رسیدم😐😂  ا ...

من هر روز اسنپ سوار میشم 

اسنپ توی خود اپلیکیشن قابلیت پیام داره

همیشه راننده ها همونجا پیام میدن که رسیدم

حتی پیام پیشنویس هم داره

منم پیام دارم میام رو میفرستم

هیچوقت پیامک نمیدن والا 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرتم غلطی نکرده ولی خب نباید حتی این پیامارم میداد خوب کردی که به بهونه هاش گوش نکردی،باید بدونه ح ...

ن فک نکنم تاکسی باشه..کرایه اتوبوسه

اتوبوسم گرون شده

هر بار این درو محکم ببند برو

میدونم شرایطتت خیلی سخته،ولی بارفتنت میدون براش خالی میکنی وراحتترمیتونه خیانتشوادامه بده،واز یه طرفم بری چندروز میتونی اونجا دوام بیاری وبقول خودت مدرسه پسرت شروع میشه وبالاخره بایدحتما پول تو دست و بالت باشه برابچه ها،مثلا اگه تاسرکوچه هم رفتین ،یه بستنی،خواستن ،بتونی براشون بگیری وازیه طرفم مادرت درگیر مشکلاتت میشه و عذاب میکشه

نمیدونم فقط میدونم بانک یا موسسه رسالت حساب داره. صبحم از همین رسالت یه چیزی گفت ولی نزاشتم حرفشو اد ...

اره رسالته که میشه اعتبارو با گوشی انتقال داد.

حانیه خانومم فقط بخاطر اعتباره وام شوهرتو گول زده

خدایا شکرت

نمیدونم فقط میدونم بانک یا موسسه رسالت حساب داره. صبحم از همین رسالت یه چیزی گفت ولی نزاشتم حرفشو اد ...

اره حساب بانك رسالت اينجوري هست ميخاد اعتبار وامي  ك داره رو بفروشه ب اون 

شايد مسافرش مقصدش بانك بوده و حرف زدن راجع بهش

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
نی  نی سایت تنها جاییه کع میبینم میگن راننده هاش هول و این مدلی ان:/ من سه ساله اسنپ استفاده م ...

با منم حرف نمیزنن.. البته من هم زشتم همم بشدت محجبه... اول فامیریمو میبینن فکر میکنن الان یه خانوم خوشل موشل میاد بعد میبینن یه خانوم بشدت محجبه و معمولی رو ب زشت اومد... کلا ساکت میشن اول میپرسن خانوم فلانی میگم بله خودمم😁 از خوبی های زشتی همینه

تلبته ب هیچ وجه ب شما اینارو نمیگم خودمو میگم مطمعنن شما خانم زیبا رویی هسی

استارتر من واقعا بااینک متاهلم ولی حرفی برای گفتن بهت رو ندارم جز اینک مسیر دوره پس بلند شو غذا بخور و ب اون طفلکا بده لااقل قندت نیفته بتونی از بچه هات تو مسیر مراقبت کنی

ادب داشته باش، چیز خوبیه. دل نشکن ادم باش مراقب کلمه هایی ک تو مجازی و حقیقی میگی باش این کلمات وزن دارن میتونن پوستتو بکنن. منم منم نکن دنیا کره زمین گرده میچرخه میچرخه سر خودت میاد. انسان باش
چه زیاده منم تعجب کردم ولی اتوبوس انقد نیست فوقش ۳۰۰تومن باشه

ن بابا تعجب نداره،اتوبوس گرون شده،اسی بلیط اتوبوس گرفته.اگه تاکسی بود بالای یه تومن پولش میشد

هر بار این درو محکم ببند برو
ن بابا تعجب نداره،اتوبوس گرون شده،اسی بلیط اتوبوس گرفته.اگه تاکسی بود بالای یه تومن پولش میشد

مگه چقد راه دوره؟

اخه ما از همدان تا تهران ۶ ساعته ۱۵۰ تومنه کرایه اتوبوس وی ای پی

خدایا شکرت

با منم حرف نمیزنن.. البته من هم زشتم همم بشدت محجبه... اول فامیریمو میبینن فکر میکنن الان یه خانوم خ ...

ربطی به زشتی و زیبایی و محجبه بودن نداره مطمعنا شما هم شکسته نفسی میکنی عزیزم♥ کلا ادم باید چشم و دل پاک باشه هول نباشه تا یه خانمی رو ببینه به عنوان مسافر براش مزاحمت ایجاد کنه

وگرنه که قیافه برای خیلی از مردا مهم نیست انقد شهوت رانن

همانا پس از هرسختی آسانی است💚

هعی عزیزم🫠 

برعکس همه من میگم برو ک حال و هوات عوض شه و بتونی درست تصمیم بگیری 

ولی ب شوهرم یه گوشمالی بده ب روشی ک می‌دونی درسته 

مامان یه خانوم گلیِ سه ساله🥰 همسر یه مرد متعهد و مسولیت پذیر💓بعد از یازده ماه اقدام ناموفق با مصرف یک دوره کلومفین اونم بدون تزریق آمپول آزاد سازی باردار شدم.درحال حاضر دارم با یه مورد خاص افسردگی دست و پنجه نرم میکنم 🫠زندگی با وجود یه جاری حسوووود رو تصور کنیید😵‍💫 تو حتی اگر 💩هم بخری دوروز بعدش میخره میگه خیلی وقته نیاز داشتیم!