2777
2789
عنوان

شوهرم راننده اسنپه ب مسافرش این پیامو داده بهم خیانت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 25531 بازدید | 305 پست
ازینایی نیستم ک بتونم از پس خودم بربیام از صبحه فقط دارم گریه میکنم

خب نه پشتوانه داری نه میتونی مستقل شی پس بمون بزار یه چیزی ب نامت بزنه تو عصبانیت تصمیم نگیر بشین فکر کن میدونم سخته 

ای کاش میشد خدا رو بغل کنم بگم مرسی مهربون❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غلط کرده نه همچین کاری نمیکنه فقط گوشش جنبیده خاسته یه غلطای ریزی انجام بده که خداروشکر تیرش به سنگ ...

طلاهامو همه رو فروختم. دادم بهش ک خونه خریدیم. هیچی ندارم حتی یه حلقه

برای شادی روح پدرم لطفا صلوات بفرستین. ممنونم
میدونم شوهرم نمیره. ۷۵۰تومن پول کرایه رو ریختم برا راننده. باید برم. دلمم برا مامانم تنگ شده. نمیخوا ...

الان وقت خونه خالی کردن نیست. بازم خودت میدونی خدا بهت آرامش بده مشخصه حالت بده

ای کاش میشد خدا رو بغل کنم بگم مرسی مهربون❤️
شايد ميخاد اعتبار وامش رو بفروشه

نمیدونم فقط میدونم بانک یا موسسه رسالت حساب داره. صبحم از همین رسالت یه چیزی گفت ولی نزاشتم حرفشو ادامه بده

ای کاش دلت طاقت بیاره تنها بری بشینه بچه داری کنه بفهمه چقدر گذشت کردی که مرد بشه

نمیتونم. پسر کوچیکم خیلی بهم وابسته س. شبا تا منو بغل نکنه نمیخوابه

طلاهامو همه رو فروختم. دادم بهش ک خونه خریدیم. هیچی ندارم حتی یه حلقه

شوهرتم غلطی نکرده ولی خب نباید حتی این پیامارم میداد خوب کردی که به بهونه هاش گوش نکردی،باید بدونه حتی پیام بده برات خط قرمزه و کاری نکنه.

خونه خودت ومادرت کجاست؟با تاکسی میخای بری که ۷۵۰ تومن شده؟

خدایا شکرت