2777
2789
عنوان

ناخن کاری یا....

54 بازدید | 4 پست

سلام بچه ها  میشه لطفا کمک کنید ی نظری بدید درباره شغل ناخن کاری و فیبروز ابرو من ب جفتش علاقه دارم ولی میخام فعلا یکیشو ادامه بدم بنظرتون بازار کارشون چطوره؟میدونم الان همه تو این کارن ولی خب کارت خوب باشه صد درصد همه جذبت میشن..دلم میخاد ی کاریو یاد بگیرم واسه خودم کارکنم حالا شما باشید کدومو انتخاب میکنید

کجای زندگیمی تو که من میگردمو نیستی ..یه روزی مطمئن بودم پای حرفات وایمیستی ...تو هرجارو بگی گشتم که شاید باز پیدا شی ..به عشقت زنده موندم کاش هنوزم عاشقم باشی ❤️🥲شادمهر❤️                                                                               (من از سال۹۷عضومم ولی چهاربارترکیدم)خداوکیلی الکی گزارش نزنید دیگه شماره ندارم وصل شم مرسی اَه

تاپیک با این موضوع هست

سرچ کن تو سایت

جواب دادن قبلا

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

تاپیک با این موضوع هست سرچ کن تو سایت جواب دادن قبلا

عه واقعا؟مرسی عشقم ک گفتی

کجای زندگیمی تو که من میگردمو نیستی ..یه روزی مطمئن بودم پای حرفات وایمیستی ...تو هرجارو بگی گشتم که شاید باز پیدا شی ..به عشقت زنده موندم کاش هنوزم عاشقم باشی ❤️🥲شادمهر❤️                                                                               (من از سال۹۷عضومم ولی چهاربارترکیدم)خداوکیلی الکی گزارش نزنید دیگه شماره ندارم وصل شم مرسی اَه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه واقعا؟مرسی عشقم ک گفتی

خواهش میکنم عزیزم

الان خودمم سرچ کردم ناخن یا فیبروز ابرو

نتیجه تاپیکاش بالای ۴۶۰ هزار تاست

موفق باشی 👍🌿

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

خواهش میکنم عزیزم الان خودمم سرچ کردم ناخن یا فیبروز ابرو نتیجه تاپیکاش بالای ۴۶۰ هزار تاست موفق ...

مرسی عزیزم