2777
2789
عنوان

ازدواج سوری

798 بازدید | 18 پست

سلام،من ۲۲سالمه شوهرم ۴۲،ازدواج سوری و توافقی کردم برای مهاجرت،الان مشکلم اینه که زن بابام و فامیل خییلییی درباره حرف میزنن،مثلا درباره اینکه چرا من با یه اخلاف سنی زیاد ازدواج کردم و مثلا شوهرم قبلا ازدواج کرده بوده و طلاق گرفته و بچه داره،،این حرفا خییلییی منو اذیت میکنه چکارکنم برام مهم نباشه،مثلا من نخواستم با فامیل رفت و آمد کنم چون نخواستم شوهرم زیاد ببینن چون خودم و خونوادم میدونیم چطوریه،ولی حرفایی که پشت سرم هست چکارکنم.لطفا راهنمایی کنید.مرسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه نمیگی سوری خوب بعد از اقامت جدا میشی این حرفا برات مهم نباشه، 

من که ازدواج حقیقی کردم با این شرایط و سالهاست دارم زخم زبون فامیل رو میشنوم با هیچکسم رفت و آمد ندارما ولی به نحوی تیکه ها و کنایه هاشونو به گوش مادرم میرسونن مادرمم به من میگه

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

خودت میگی سوری

دیگه چرا به حرف دیگران اهمیت میدی؟مگه میتونی همه رو راضی کنی؟ول کن

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
سوریه یا میری کشور سوریه 

ایشالا کانادا،ولی یکم میترسم چون تصمیمم گرفتم طرف هم اختلاف سنیش زیاده و قبلا طلاق گرفته و بچه داره،یکم ریسکیه، بخاطر همین میترسم دیگه،استرس میگیرم

ایشالا کانادا،ولی یکم میترسم چون تصمیمم گرفتم طرف هم اختلاف سنیش زیاده و قبلا طلاق گرفته و بچه داره، ...

مثلا هرجور حساب میکنم اصلا منطقی نیست با یکی که همسن بابام واقعا بمونم،از یه طرف هم میگم ما قرارداد بستیم و چک و سفته ردوبدل کردیم،نکنه ازش خوشم بیاد خر شم باهاش بمونم،