سلام،من ۲۲سالمه شوهرم ۴۲،ازدواج سوری و توافقی کردم برای مهاجرت،الان مشکلم اینه که زن بابام و فامیل خییلییی درباره حرف میزنن،مثلا درباره اینکه چرا من با یه اخلاف سنی زیاد ازدواج کردم و مثلا شوهرم قبلا ازدواج کرده بوده و طلاق گرفته و بچه داره،،این حرفا خییلییی منو اذیت میکنه چکارکنم برام مهم نباشه،مثلا من نخواستم با فامیل رفت و آمد کنم چون نخواستم شوهرم زیاد ببینن چون خودم و خونوادم میدونیم چطوریه،ولی حرفایی که پشت سرم هست چکارکنم.لطفا راهنمایی کنید.مرسی
مگه نمیگی سوری خوب بعد از اقامت جدا میشی این حرفا برات مهم نباشه،
من که ازدواج حقیقی کردم با این شرایط و سالهاست دارم زخم زبون فامیل رو میشنوم با هیچکسم رفت و آمد ندارما ولی به نحوی تیکه ها و کنایه هاشونو به گوش مادرم میرسونن مادرمم به من میگه
کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _ و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️
ایشالا کانادا،ولی یکم میترسم چون تصمیمم گرفتم طرف هم اختلاف سنیش زیاده و قبلا طلاق گرفته و بچه داره، ...
مثلا هرجور حساب میکنم اصلا منطقی نیست با یکی که همسن بابام واقعا بمونم،از یه طرف هم میگم ما قرارداد بستیم و چک و سفته ردوبدل کردیم،نکنه ازش خوشم بیاد خر شم باهاش بمونم،