pigdragon001 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 374 عنوان دوستای گلم تو رو خدا کمک.... 119 بازدید | 8 پست تمام خونه رو با سوسک کش اتک سمپاشی کردم به خاطر ککباردارمماه دوم هستمالان رفتم تو بالکن، خطرناکه؟؟؟کسی بوده بچش طوریش بشه؟ 1402/06/10 | 12:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سنجابکک عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 4342 نگران نباش ،انشالله اتفاقی نمیفته سلام مامانم ،میدونی مامان خیلی دلم تنگ شده واسه بوی عطر تنت واسه اون دستات واسه اون چشمات واسه اون نگات واسه اون اخمات واسه اون دعواهات واسه اون صدا زدنهات واسه اون مهربونیات هیچکس نمیتونه جاتو بگیره هیچکس نمیتونه حتی یک لحظه برام مادری کنه هیچکس...مامان یاد اون دستهای نرم و گرمت افتادمااااا،نمیدونی چه حسی دارم ، ماماان بدجور هواتو کردم تو خوابم نیستی تو بیداریم نیستی کجااایی مامان بگو چیکارکنم من دستاتو میخوام دوس دارم مثه قدیم سرسفره خیره بشی بهم بگی چرا نمیخوری ،چرا زود رفتی کنار چرا کم خوردی ...مامان بسه دیگه بیداارم کن ای خدااا بسه این خوابِ لعنتی کی تموم میشه پیرم کرده این خواب،میدونم مامان تو خوابم هستی میدونم بیداربشم بازم تو کنارمی ،میدونم مامان همه ی اینا خوابه ،این چه خوابیه ک بیدار نمیشم ،میدونی مامان من خستم هیچی حالیم نیست فقط تورو میخوام ،اخه بی انصاف تو ک اینجوری نبودی تنهام بزاری ،ماااماان مامان بس نیست بیدارم کن دیگه ،این چه خواب بدیه یکیم نیست بیدارم کنه انگار همه ی دنیا خوابن... میشه برا شادی روح مامانم ی صلوات بفرستی🖤 اللهُم َصَلِ علی مُحَمَد وآلِ مُحَمَد وعجِل فَرَجَهُم🖤😔 دلم مامانمو میخواد ..ک بغلش کنم و از تموم دردام براش بگم...نازم کنه و بگه تاابد پشتتم..بهش بگم مامان خستم ،مامان زندگی بهم بد کرد ...بغلم کنه بگه مگه من مردم !تا تهش کنارت میمونم،نبینم دخترمو کسی ناراحت کرده باشه .....ولی من هیچوقت نگاه مظلومِ مامانمو💔 ،وقتی تو بستر بیماری ازش نگهداری میکردمو یادم نمیره... اگه قیامت قصه باشه تورو من کجا ببینم......؟؟؟😔🖤
pigdragon001 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 374 نگران نباش ،انشالله اتفاقی نمیفته نمیدونستم الان خوندم دیدم خیلی بده
_shabnam_ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 96781 همونجا بمون تا بو از خونت بره #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم
مجبورم_ادامه_بدم عضویت: 1402/06/04 تعداد پست: 8281 ماسک بزن و ی روز اگ جایی رو داری برو اونجا نگران نباش ایندفعه برم...دیگه برنمیگردم
pigdragon001 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 374 همونجا بمون تا بو از خونت بره بو که رفته ولی تمام کف خونه انگار سمیه، یه جورایی چربه
_shabnam_ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 96781 بو که رفته ولی تمام کف خونه انگار سمیه، یه جورایی چربه آهان خوب دست به چیزی نزن تمیز کاری بگو بیان بکنن گلم عزیزم #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم
pigdragon001 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 374 آهان خوب دست به چیزی نزن تمیز کاری بگو بیان بکنن گلم عزیزم آره اصلا خیلی افتضاح بود، هیچ وقت استفاده نکنید فقط خونمو کثیف کزد😭
_shabnam_ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 96781 آره اصلا خیلی افتضاح بود، هیچ وقت استفاده نکنید فقط خونمو کثیف کزد😭 اره واقعا خیلی بده کاش هوا سرد بشه این سوسکا بمیرن #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم