2777
2789
عنوان

اگه با یه خانواده پر جمعیت وصلت کنید ،مبلمان رنگ روشن میخرید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 51 پست
پس باید با همسرت هماهنگ باشی کم بیان.  وگرنه چطور می خواهید پس انداز کنید برای خرید وسایل؟  ...

کارمنده بانک.

همسرم فکر میکنه میخوام رفت و امدو قطع کنم .نظر خودم هر ماه اونا هر هفته ۱۰ روز یکبار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ندیدم کسی تاحالا واسه خریدن جهاز یه همچین چیزی رو ملاک قرار بده چیکار به جمعیت خانوادشون داری با ی ...

این نظر همسرمه💔💔

بیان خونمون اگه تذکر بدم همشون باهام رفتارای بدی انجام میدن .

تو یک ماه دوبار یا سه بار میان برای ما خیر سرمم تازه ازدواج کردم

چه خوبن صمیمین 

برای ما که انگار غریبه ان البته آدمای خیلی خوبین ولی نمیان و دعوتم نمیکنن

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...
چه خوبن صمیمین  برای ما که انگار غریبه ان البته آدمای خیلی خوبین ولی نمیان و دعوتم نمیکنن

نه فکر میکنی ،سختمه.خودم دوست ندارم از زندگی همدیگه سر در میاریم،اصلا خوب نیست

یه جور برخورد کن نیان!

مثلا درو باز نکن یا دعوتت کردن بهونه بیار نرو  بزار بدونن خوشت نمیاد

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...

پس شکر خدا شوهرت داره. بیخیال باش.  روشن بخر.  زود به زود هم بشور.  خراب شد یکی دیگه بخر.  خودت و اصلا اذیت نکن.  اما تخت کم جا بخر وسایل خصوصی رو هم جا داره بگذار توش.  بگو باکس بالشت نمی خوام.  تبدیل کن به باکس لباس. دو نفره  خیلی درش  سنگینه بچه نمی تونه بازکنه