2777
2789
عنوان

اگه با یه خانواده پر جمعیت وصلت کنید ،مبلمان رنگ روشن میخرید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهمیت نمیدن ،چند روزه کارم شده غصه خوردن 

خب باید تذکر بدی  اومدن هی ادای تمیزارو در بیار هی وسایلارو از زیر دستشون جمع کن پیش دستی بزار روفرشی کاور بفهمن اینطوری اخلاقتو ببینن باید یچی بگن نشد به بچه ها اروم بگو اسباب بازی هم نزار مداد شمعی رنگی  بیارن نابود کنن خونرو

'تو یه هارلی کوئینی که عشق قصه جوکری ♡¿یه حس مث کوکبی که وقتی اسم تو رسید بفهمی عشقتو چیشید باهمه حس گندگیش¿¡  "احتمالا باتو هم نظر نیستم و چاقو زیر گلوت نذاشتم  که بخوای ریپ بزنی یابیای تاپیکم میتونی بری حوصله ندارم جوابی هم میدم برای اینه جواب گهخورامو داده باشم ناراحت نشن"درباره خرگوش سوالی دارین بپرسین تازه وارد نیستم کاربری ناشناسمه
عروسی کردیم بجای جهزیه خونه خریدیم

هر رنگی دوست داری بخر تخت هم بخر نزار به خاطره ی نه گفتن اون چیزی که میخوای نتونی انجام بدی 

انسان گاه از خشم خویش آسیبی میبیند که هیچ دشمنی قادر به وارد آوردن آن نیست کوروش بزرگ
یکی دوبار تذکر دادم مادراشون ناراحت شدن ،همسرمم باهام رفت تو قیافه

به همسترت بگو همشو زندگیته بچه تو که نیستن بزار قیافه بگیره  چیکار کنی تیره بخری سلیقتو بزنی بخاطر بچه مردم؟ تذکر بده  خیلی کنایه زدن بگو ناراحتی نداره بچه تون بیش فعاله چشم بد دور

'تو یه هارلی کوئینی که عشق قصه جوکری ♡¿یه حس مث کوکبی که وقتی اسم تو رسید بفهمی عشقتو چیشید باهمه حس گندگیش¿¡  "احتمالا باتو هم نظر نیستم و چاقو زیر گلوت نذاشتم  که بخوای ریپ بزنی یابیای تاپیکم میتونی بری حوصله ندارم جوابی هم میدم برای اینه جواب گهخورامو داده باشم ناراحت نشن"درباره خرگوش سوالی دارین بپرسین تازه وارد نیستم کاربری ناشناسمه
یکی دوبار تذکر دادم مادراشون ناراحت شدن ،همسرمم باهام رفت تو قیافه

منم اوایل خونه داریم. بعضیا میومدن خونه مون. رعایت نمیکردن

منم تذکر میدادم. طرف گفته بود.چقد حساسه و از این حرفا

. اون خانومه خودش زیاد مراعات نمیکنه تو تمیزی. منم گفتم. من اخلاق همینحوریه. هرکی سختشه نیاد خونه م.😏😏