2777
2789
عنوان

اگه با یه خانواده پر جمعیت وصلت کنید ،مبلمان رنگ روشن میخرید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 51 پست
وا داری زندگیتو خراب میکنی اوایل زندگیت بخاطر بچه؟ درو ببند تذکر بده کی میری از اون محله؟ خانواده با ...

کرم قهوه ای سوخته دوست دارم،همسرم میگه ما باید تیره بخریم بچه میاد کثیف میکنه . چرا نباید دل بخواه خودم بخرم؟🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماله من بچه هاشون مراعات نمیکنن ،بزرگ ترهام چیزی نمیگن تا اخر سر خراب کاری کنن میگن😶

بهشون بدون اشاره بگو حواسشون باشه تازه عروسیا

'تو یه هارلی کوئینی که عشق قصه جوکری ♡¿یه حس مث کوکبی که وقتی اسم تو رسید بفهمی عشقتو چیشید باهمه حس گندگیش¿¡  "احتمالا باتو هم نظر نیستم و چاقو زیر گلوت نذاشتم  که بخوای ریپ بزنی یابیای تاپیکم میتونی بری حوصله ندارم جوابی هم میدم برای اینه جواب گهخورامو داده باشم ناراحت نشن"درباره خرگوش سوالی دارین بپرسین تازه وارد نیستم کاربری ناشناسمه

ندیدم کسی تاحالا واسه خریدن جهاز یه همچین چیزی رو ملاک قرار بده

چیکار به جمعیت خانوادشون داری

با یه تذکر ساده حل میشه 

تو چیزیو که قشنگه و با بقیه وسایلت سته و مورد علاقته بخر

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /
کرم قهوه ای سوخته دوست دارم،همسرم میگه ما باید تیره بخریم بچه میاد کثیف میکنه . چرا نباید دل بخواه خ ...

باید دلخواهتو بخری به همسرتم بگو  تو قراره اوایل زندگیتو که برات مهمه رو با تمی که نمیخوای باشی؟  بخاطر خانواده شوهرت؟ برات اینا ارزش داره بعدا خواستین عوض کنین میتونین تیره تر کنید مد باشه ولی الان ارزش نداره سلیقتو و چیزی که دوست داری کنار بزاری

'تو یه هارلی کوئینی که عشق قصه جوکری ♡¿یه حس مث کوکبی که وقتی اسم تو رسید بفهمی عشقتو چیشید باهمه حس گندگیش¿¡  "احتمالا باتو هم نظر نیستم و چاقو زیر گلوت نذاشتم  که بخوای ریپ بزنی یابیای تاپیکم میتونی بری حوصله ندارم جوابی هم میدم برای اینه جواب گهخورامو داده باشم ناراحت نشن"درباره خرگوش سوالی دارین بپرسین تازه وارد نیستم کاربری ناشناسمه

سلام

همونی که خودت دوست داری بگیر

رو مبلات کاور بکش. واسه فرشا روفرشی بگیر

تختم حتما بگیر. بذار اتاق خواب. در رو قفل کن

هرچی الان خریدی. برد کردی. بعدا که به زندگی بیفتی. شاید شرایطش نباشه که بخری