2777
2789

خانواده همسرم ماشالله پر جمعیت هسن ،پر از بچه های شیطون وشلوغ،میخوام مبلمان و فرش بخرم ،رنگ تیره یا روشن بخرم؟

فعلا تخت هم نخریدم چون میرن رو تخت ،میخوام هر وقت از محله خانوادهدهمسرم خونمون و بردیم بخرم تا حداقل حرص نخورم😂😂.

روم نمیشه به بچه ها تذکر بدم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه مهربون🥲😂

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

وا داری زندگیتو خراب میکنی اوایل زندگیت بخاطر بچه؟ درو ببند تذکر بده کی میری از اون محله؟ خانواده باید جمع کنن بچه هاشونو روشن و تیره نمیدونم رنگایی که میخوای بگو من سفید طوسی رو میگم تو چه رنگی میخوای؟

'تو یه هارلی کوئینی که عشق قصه جوکری ♡¿یه حس مث کوکبی که وقتی اسم تو رسید بفهمی عشقتو چیشید باهمه حس گندگیش¿¡  "احتمالا باتو هم نظر نیستم و چاقو زیر گلوت نذاشتم  که بخوای ریپ بزنی یابیای تاپیکم میتونی بری حوصله ندارم جوابی هم میدم برای اینه جواب گهخورامو داده باشم ناراحت نشن"درباره خرگوش سوالی دارین بپرسین تازه وارد نیستم کاربری ناشناسمه

کاور بگیر و روفرشی اومدن بنداز

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است

رنگ روشن میخوای روشن تیره میخوای تیره هر رنگی دوست داری  ولی دلیل نمیشه برای بچه سلیقتو عوض کنی که خانواده بچه دار میان کثیف نشه که

'تو یه هارلی کوئینی که عشق قصه جوکری ♡¿یه حس مث کوکبی که وقتی اسم تو رسید بفهمی عشقتو چیشید باهمه حس گندگیش¿¡  "احتمالا باتو هم نظر نیستم و چاقو زیر گلوت نذاشتم  که بخوای ریپ بزنی یابیای تاپیکم میتونی بری حوصله ندارم جوابی هم میدم برای اینه جواب گهخورامو داده باشم ناراحت نشن"درباره خرگوش سوالی دارین بپرسین تازه وارد نیستم کاربری ناشناسمه

هر رنگی دوست داری بخر

بعدش هم کاور بزن روش تا کثیف نشه

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...