2777
2789
عنوان

راه ریشه کن کردن تخم شپش چیه

137 بازدید | 11 پست

دختر من هی تخم شپش میاد تو سرش شامپو میزنم نابود میشن هیچ اثری نیست میبینی دوماه بعد تو سرش در اومده جدید 

موهاش کوتاه نکردم 

هرجا هم می‌ره با همسن خودش اصلا رعایت نمیکنه هی سرش چسبیده به بقیه روسری همه سرش می‌کنه من دیگه اعصاب نمونده برام گوش نمیده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما حتما باید تخم شپش رو از سرش بکشی خب موهاشم کوتاه کن

نمیزاره همش غر میزنه من بخدا نابود شدم اینقدر نظافت کردم همیشه هم فقط اون میگیره بقیه اعضای خانواده نمیگیرن

نمیزاره همش غر میزنه من بخدا نابود شدم اینقدر نظافت کردم همیشه هم فقط اون میگیره بقیه اعضای خانواده ...

دختر منم پارسال گرفت باور کن تاحالا اصلا به چشم ندیده بودم شپش چیه اولین کاری که کردم فوری موهاشو کوتاه کردم بعد دیگه خب کم شد بعدم هی سرشو می گشتم سر دوروز کلا دیگه چیزی نموند توسرش الانم میخواد بره کلاس اول دوباره رفتم کوتاه کردم که تومدرسه نگیره