2777
2789

اسی جون برات صلوات فرستادم 

دوستان کسی مشاور کنکور انسانی میخواد در خدمتم با هزینه مناسب 

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند روز پیش یه خانمی تو اتوبوس میگفت ۲۹ سالمه درحالی که میخورد ۵۰ سالش باشه. بعدم تو حرفاش سوتی داد که پسرش ۲۳ سالشه. حالا چه اجباریه اتقد سنمون رو بخوایم کم بگیم😑

الهی به امید خودت...  
چند روز پیش یه خانمی تو اتوبوس میگفت ۲۹ سالمه درحالی که میخورد ۵۰ سالش باشه. بعدم تو حرفاش سوتی داد ...

دقیقا خانمی هفته پیش تو اتوبوس ب منم همچین چیزی گفت .انکارمعتادهم بود دلش میخواست ترحم بخره ک کمکش کنم و گفت بچه یتیم دارم و از این حرفا .بعدم گفت کارت ندارم یکی برای امروزم بزن یکی برای دیروز ک سوار شدم .😆 حالا ۵۰ساله اصرار داشت بگه همسن هم هستیم و من بخاطر فوت شوهرم شکسته شدم

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

اون زمان که تو تهران هم تک و توک خونه میلیاردی پیدا میشد 

قیمتای برج باغای نیاوران رو ۹۰۰ ۹۵۰ میلیون بود پنت هاوسش درمیومد یک میلیارد و دویست سیصد اینطورا

یه بنده خدایی خونه ۸ سال ساخت ۲ واحدی تو یه استان دیگه رو میگفت ۵ میلیارد میخرن 

فکر میکرد چون متراژ خونش ۱۵۰ متره دیگه هر قیمتی بگه همه باید باور کنن 

بعد ۳ دنگش به نامش بود 

میگفتن مهریت چقدره میگفت ۲ و نیم میلیارد😂😂😂

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
دقیقا خانمی هفته پیش تو اتوبوس ب منم همچین چیزی گفت .انکارمعتادهم بود دلش میخواست ترحم بخره ک کمکش ک ...

خیلی پررو شدن بعضیا. قبلا دستشونو دراز میکردن راحت گدایی میکردن دیگه دستور نمیدادن الان علاوه بر دستور که کادت بزن و غذا بخر و فلان کن، نرخ  هم میدن مثلا میگن سی تومن بده 😂😂

الهی به امید خودت...