2777
2789
عنوان

ژاکان

863 بازدید | 21 پست

اگه ثابت کنم امار و ادرس ژاکان دارم به نضرتون منفعد داره برام یا ضرر در واقعه اسمش دیاکو بود البته اونم اسم و لقبشه مثل لقب ایسان  اسم هر دوشون چیزی دیه بود این فیلم اصلا واقعی و شبیه داستان نیست والا داستان پیش منه تازه ژاکان کرمانشاهیه ن سسندجی این گفتم بدونید اطاعاتم زیاده بیشتر از ایسان که فیلم رو داده براش نوشتن خخخ

تعداد رای : 4
نظرسنجی
یک
3
75%
دو
1
25%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجا نمیشه گفت چون مشکل داره برای سیاسی و اطاعات فقط بدون اسم واقعیش علی یا علیرضا بچه کرمانشاه لهجه فارسی کرمانشاهی او قشنگه و او یه ورزشکار بود ولی بدون وقتی ایسان یعنی معصومه اینجوری داستان رو الکی تایپ کرده من داستان رو واقعی و راست تر تعریف میکنم 

به. زبان دیاکو این رو با لهجه میحرفم بدونی من امار نزدیک دارم و واقعی ایسان اینجانح تو نمیدانی من وقد درشمن دارم وه بدبختی های کشیدم که برا تو زندگی خوبی تامین کنم بقران قسم من تو داعش نبودم ببین ایسان چه بلایی سرم اوردی که دیه پر دورم مامور ودشمن شدن درضمن من گفتم دیه تو کار بار نیستم گذاشتم کنار او یه نفر که مرد قضیش فرق داره من تاوانش کشیدم دیه ببینچه سرم اوردی ایشان بگم خدا برات نسازه که نمیتانم چون الانم که فهمیدمشوعزر کردی باز دوست دارم و هی میگما خدا برات بسازه

دیدی تا اینجاش واقعی و راست بود ولی دیه حرفی نمیزنم. چون فقط خواستم ایسان بدانه من از روز اول می انستم قضیه چه بوده و به روی خودم نیاوردم سنگین ترین ضربه ی عمرم من از ایسان خوردم یعنی سنگین ترین سیلیه از عشق خودم خوردم

من الان باید از کجا ببینم کی پیام داده اخه امروز ثبت نام کردم بلد نیستم این مجازی اخه من بی سواد هم هستم اینم خودم میگم من رو که کردن داعشی ندانسته و چی ببین ایسان حالم خوش نیست اینجانح امدم تا بگم من چه ادم پلیدی ام هستم تو کم گفتی اخه گلگم رفتی فیلم بازی کردی چه به سر من بچه گدا نیاوردی

من برم امدم بگم چی ها نکشیدم خخ شاید قپی امدم و دیاکو نیستم وولی اینه بدان خدامو در اوردی کاری تو سرم کردی بدترین دشمنمم سرم نیاورد ایدی من اینهali1373a1376 تلگرامم هر کسی خواست واقعیت رو براش میگم

بهدا اینجانح نیامدم که بگم کجام و چی سرم امد امدم بگم هرچی معصومه گفته باز کم گفته من ادم بدتر از اینایی هم هستم ولی اون واقعا معصوم هست همانند اسمش خودشم وچهرشم معصومه من اصلا نمیدانم اینجانح دارم پیام میدم کسی میبینه یا ن فقط ایسان بگو او کسی فیلم ساخته باید ببینمش و گرنه دیه ولکنش نیستم ای همه تهمته بشم زده خداشو در میارم معذرت از همه خدافظ

قضیه چیه ؟ دیاکو کیه 

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه به  مجازی 😉