2777
2789
عنوان

زخم دهانه رحم

3353 بازدید | 16 پست

سلام خانمهای شب زنده دار 

من ی مدتع درگیر عفونت شدم دکتر رفتم میگ زخم دهانه رحم دارم خیلی شدید هم هست..گاهی زیر دلم درد میگیره مثل درد پریودی . خیلی نگرانم دارم دارو مصرف میکنم کسی زخم دهانه رحم داشته ؟خوب شده ؟تو اینترنت خیلی چیزای بدی نوشته بود راجبش 🥲

شما فقط طول زخم آدما رو میبینید. اما گاهی عمق اون زخم تا استخون هم رفته...

نه شنیدم اما اطلاعی ندارم عزیزم تو گوگل نگرد به قول یه نی نی سایتی که میگفت گوگل حتی یه گلو درد ساده رو میگه سرطان گلو اصلا تو گوگل چیزی سرچ نکن درباره بیماری وقتی دکتر میری

من یه مدت چون تو گوگل همش سرچ میکردم تا یجاییم درد میگرفت استرسی شده بودم شدید 

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  
نه شنیدم اما اطلاعی ندارم عزیزم تو گوگل نگرد به قول یه نی نی سایتی که میگفت گوگل حتی یه گلو درد ساده ...

درسته واقعا همینطوره .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بمن دکتر شیاف فیتوواژکس ک گیاهی هیت و عصاره سیاه انه هست رو پشنهاد داد. یک هفته شب موقع خواب ا ...

مرسی گلم 

چند وقت پیش منم زخم دهانه رحم داشتم، رفتم پیش دکتر پریسا پیروزان با روش ها و داروهایی که برام تجوی ...

مرسی عزیزم

عزیزم بمن دکتر شیاف فیتوواژکس ک گیاهی هیت و عصاره سیاه انه هست رو پشنهاد داد. یک هفته شب موقع خواب ا ...

سلام عزیزم خوبی. من زخم دهانه ی رحم دارم دکتر گفت فیزر کنم اما میترسم بهم دارو نداد، اگه از این شیاف فیتوواژکس استفاده کنم ضرری نداره؟ 

❤🫀
سلام عزیزم خوبی. من زخم دهانه ی رحم دارم دکتر گفت فیزر کنم اما میترسم بهم دارو نداد، اگه از این شیاف ...

ن بابا چ ضرری . گیاهی هم هست و خیلی مفید. داروخونه داره. فقط گزاشته مراقب باش نریزه. وقتی بزار که دیگه بخای تا صبح بخابی و بلند نشی. و دقیقا هفت شب باید بزاری ک درمان کامل بشه. پاتو بالا بده یه بالشت سفت زیر پات بزار ک نریزه. انشالله ک خوب میشی. 

ن بابا چ ضرری . گیاهی هم هست و خیلی مفید. داروخونه داره. فقط گزاشته مراقب باش نریزه. وقتی بزار که دی ...

سلام دردت خوبی،، من خریدم این شیاف رو خریدم دیشب استفاده کردم تا صبح هم خوابیدم بعد امروز کلی ترشح پنیری داشتم و کمی سوزش دارم طبیعیه؟ 

❤🫀
سلام دردت خوبی،، من خریدم این شیاف رو خریدم دیشب استفاده کردم تا صبح هم خوابیدم بعد امروز کلی ترشح پ ...

شیاف فیتوواژکس دقیقا خریدی؟ رو کارتنش اسم گیاه سیاهدانه نوشته شده؟    اشکالی نداره‌ تا هفت شب ادامه بده.درمان رو کامل کن. دامن هم بپوش شور ت نپوش. اصلا عفونت نمیگیری