2777
2789

سلام دوستان

یکی از اشناهامون خیلی دختر خوبیه ، پدرشم فوت شده ، اصلا اهل دوس پسر و این چیزا هم نیس ، از پاییز 2 سال پیش یه پسری اومده خواستگاریش و الان نامزدن ، پسر گذشته افتضاحی داشته و یه ازدواج نا موفق ( عقد )  ، ولی با اینم ساخته و مشکلی نداره ، البته الان پسر خوبیه وخیلی هم خوشگل و پولداره ، ولی خانواده پسر راضی نیستن و بهونه الکی میارن مخصوصا مامانش ، امروز هم به زور پسره رو بردن خواستگاری یکی دیگه ، و دختره داشت دیوانه میشد یا این‌که به نامزدش اطمینان داره ، حالا به نظرتون کات کنن یا همچنان پای هم وایسن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادره پسرشو بزور برده خواستگاری؟؟؟؟ خودت این حرف مزخرف رو باور میکنی؟ پسره اگر میخواستت مادرش جرعت نمیکرد بره خواستگاری؟ مامانه چاقو گذاشته زیر گلوش و برده؟ آی که چقدر ساده اید

دوستم داره از این میسوزه هر چند که نامزدش به هیچکس دیگه ای فکر نمی کنه براشون دعا کن

من که اینطور فکرنمیکنم😂 چه پسر بی دست و پا و بی عرضه ای که با اینکه نامزد داشته به حرف مادرش گوش داده

حداقل اول با این بهم میزدت

[QUOTE=308201611]من که اینطور فکرنمیکنم😂 چه پسر بی دست و پا و بی عرضه ای که با اینکه نامزد داشته به حرف مادرش گوش دا

آخه دلش به اینه چطور بهم بزنه

برا اینکه دهن مادرش و ببنده رفته خواستگاری

روز بعد خواستگاری 50 تا ایراد و بهونه الکی گرفته و مادرش کمی بی خیال شده خداروشکر

[QUOTE=308201611]من که اینطور فکرنمیکنم😂 چه پسر بی دست و پا و بی عرضه ای که با اینکه نامزد داشته به ...

بهش بگو بیخیالش شه مادر شوهر من تباه کرد زندگیمون الان داریم جدا میشیم لیلی مجنون بودیم 

تو نمازشب دعام میکنید.برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏

بهش بگو بیخیالش شه مادر شوهر من تباه کرد زندگیمون الان داریم جدا میشیم لیلی مجنون بودیم 

انشاءالله کارت درست میشه بحق این شب عزیز ، برا این دو تا جوان هم با دل شکسته ت دعا کن لطفا

انشاءالله کارت درست میشه بحق این شب عزیز ، برا این دو تا جوان هم با دل شکسته ت دعا کن لطفا

براش حمد و تعدادی صلوات فرستادم اگه باهم خوشبخت میشن بهم برسن 

تو نمازشب دعام میکنید.برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏