2777
2789
عنوان

عفونت رحم ممکنه بدون علایم باشه؟

14088 بازدید | 37 پست
دکتر بهم گفته عفونت شدید داری بهم دارو داد آنتی بیوتیک و ... هیچ علایم و ترشحی نداشتم . فقط موقع ن ز د ی ک ی درد و سوزش داشتم اما علایم خارجی مثل بوی نامطبوع و ترشح ندارم آیا خوب میشم ؟
دقیقا زمانی که از همه جا قطع امید بشی اونوقت معجزه تو زندگیت اتفاق می افته اینو باور کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلااام منم یه هفتس یه سوزش خیلی ریز دارم و از تخمدانام دایمن تیر میکشه میترسم عفونت داشته باشم
من چه شادم امروز و چه اندازه تنم هشیار است ؛ نکند اندوهی برسد از پس کوه...
وای چرا این قدر می ترسی تست پاپ امیر رو همه باید هر دو سال یکبار انجام بدن مشکلی هم نیست
اونی که تو گفتی عفونت رحم نیست عفونت دهانه رحم که چون کهنه است موجب زخم شده
من خودم زخم دهانه رحم داشتم همراه عفونت که با آنتی بیوتیک عفونت خوب شد ولی التهاب ماند دکتر گفت لازم نیست فریز کنی که من دو ماه بعد باردار شدم
بعضی از دکتر ها بخاطر پول فریز می کنم حتما پیش دکتر مطمئن برو

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)