2777
2789

بی خواب شدم اومدم بالا پشت بوم نصف شبه از این آهنگای ترسناک پلی کردم و موهامم باز گذاشتم مطمئنم اگه کسی منو ببینه از وحشت شلوارشو اوره ای میکنه خخخخخ

خودم هی پشتمو نگاه میکنم از ترس خخخ

اشکال نداره یه کم آدرنالینم میره بالا 

خوش میگذره 

شمام امتحان کنید 

ازم میپرسن چجوری قبول شدی و جواب من👈 :هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد😎مَصَبتونو شکر بابا! کامنت میذارم لایک نکنین مرسی اَه
سرده من پتو زدم برم پشت بوم یخ میزنم 

خوبه هوا 

با همون پتو برو 

واییی خیلی خوش میگذره 

با پتو برو بذار چن نفر ببیننت اینجور به عزراییلم کمک  میکنی 

ازم میپرسن چجوری قبول شدی و جواب من👈 :هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد😎مَصَبتونو شکر بابا! کامنت میذارم لایک نکنین مرسی اَه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه دیوونه ایم خخخ

مگه آدم چن بار زنده س؟ دوس دارم تو هوای ازاد و تو ارتفاع موزیک پلی کنم آسمونم پر ستاره س و شهر ساکت 

هر کی اینو درک نمیکنه 

سلام استارتر وقتت بخیر

حالت خوبه ؟

ممکنه ی مقدار درباره دروس رشته پزشکی طی هفت سال توضیح بدی؟ اینکه دروس بیشتر حفظی - مفهومی هستن ؟ ، محاسبات زیاد دارن ؟ ، از چند به بالا توی امتحانات پزشکی نمره خوب و بالا محسوب میشه ، اگه کسی بخواد از همون اول خوب بخونه نه اینکه شب امتحاتی باشه بصورت کلی روزی چند ساعت در طول ترم باید درس بخونه ؟چه مقطعی از پزشکی سخت تره ؟ و خلاصه کلا اگه درباره دروسش ی توضیحی بدین ممنون میشم ازتون ♥️🙏🌹