نی_نی_کو_چو_لوی_ناز مدیر استارتر عضویت: 1402/01/09 تعداد پست: 1453 عنوان کسایی ک کنکور رتبه خوب اوردن یا اطلاعات بالا دارن 88 بازدید | 7 پست من میخام از صفر شروع کنم درس بخونمامسال میرم دوازدهمکتاب میخوام بخرم بنظرتون جامع بگیرم یا هر پایه رو جدا؟؟؟اگه جامع بگیرم کفایت میکنه؟چون صفره صفرماگرم جدا جدا هر پایه رو بگیرم وقت کافی هست همشو تموم کنم؟ 1402/06/09 | 22:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لواشکتونم عضویت: 1400/12/13 تعداد پست: 4258 بنظر من سعی کن واسه یکی از دروس اختصاصیت کلاس حضوری برداری که توش ضعیفی بقیه هم خودت بخون جامع خوبه ها ولی دقت کن چه کتابی بگیری امام رضام ، غیر تو کدوم رفیق سنگ تموم گذاشت برام؟💫🥲 لطفا درخواست ندین قبول نمیکنم❌
نی_نی_کو_چو_لوی_ناز مدیر استارتر عضویت: 1402/01/09 تعداد پست: 1453 بنظر من سعی کن واسه یکی از دروس اختصاصیت کلاس حضوری برداری که توش ضعیفی بقیه هم خودت بخون جامع خوبه ... جامع کامل و مفیده؟اخه میگن جامع بیشتر برای مروره
لواشکتونم عضویت: 1400/12/13 تعداد پست: 4258 جامع کامل و مفیده؟اخه میگن جامع بیشتر برای مروره اگه خیلی سبز باشه اوکیه منتها باید آموزش اولیه ی خوب داشته باشی امام رضام ، غیر تو کدوم رفیق سنگ تموم گذاشت برام؟💫🥲 لطفا درخواست ندین قبول نمیکنم❌