2777
2789
عنوان

این شرایط قبول میکنید ؟

259 بازدید | 19 پست

خواستگاری ک غذای خیابونی میفروشه ولی درامد عالی داره و دوتا  منبع درامد دیگ هم داره ک جمعا ماهی ۶۰ ۷۰ راحت داره و اون دوتا شغل حساب نمیشن جایی بخوای بگی شغلش چیه باید بگی توخبابون غذا میفروشه ساندویچ 

ولی با شغلش ک غذای خیابونی میفروشه کنار میاید؟؟یعنی مغازه نداره 

من این اهنگ بابک جهانبخشو خیلی دوس دارم (خودمو دارم که)وقتی تک و تنها توی یه استان دور و غریب بودم که فقط ادمای نامرد دور اطرافم بودن و چشمام پراز اشک میشد از بی کسی، این اهنگ توی فروشگاه پلی شد و انگار اروم جون من بود.

نه 

نمی توانستم از تو بگذرم چون هرکسی را می‌دیدم در او به دنبال تو می‌گشتم هرچقدر هم سعی میکردم به زندگی ام برسم سایه تو همه جا بود جاهایی که باهم رفتیم خاطراتمان باهم و مهم تر از همه رنج دیگر نداشتنت در کنارم همواره در ذهنم تداعی می شود 🥀🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه انقدر درآمدش خوبه بگو مغازه بزنه

میگ خرج الکی دادن به اجاره اس 

حتی اگ بزنم چندسال دیگس 

و الان ک بیاد خواستگاری همه میپرسن چکاره اس

من این اهنگ بابک جهانبخشو خیلی دوس دارم (خودمو دارم که)وقتی تک و تنها توی یه استان دور و غریب بودم که فقط ادمای نامرد دور اطرافم بودن و چشمام پراز اشک میشد از بی کسی، این اهنگ توی فروشگاه پلی شد و انگار اروم جون من بود.

من اگر دلم باهاش باشه قبول میکنم 

بعد از یه مدت بهش پیشنهاد میدم یه دونه از این ماشینا هستنا

که پشتش کافه سیار میزنن تو خیابون 

از اینا بخره و یه جورایی رستوران سیار بزنه 😁

بلاشک درآمدشم بیشتر میشه 

:)

یه چی بگم من یه دختر جوون با داشتن بابایی که دستش به دهنش میرسه و داداشی که وضعش خوبه و یه دوس پسر-نامزد میلیاردر یه تایمی مسافر کشی کردم دو-سه ماهم کنار خیابون ساندویچ فروختم معروف بودم به خانوم جوونی که ساندویچاش خیلی خوشمزس بعضی از مشتریا(خانوم)میگفتن خانوم شما چقد خوشگلی🙂ولی حتی یه لحظه هم خجالت نکشیدم

شخصیتی اصلا نمیپسندمش مطمعنید انقدر درامد داره؟

اره عزیزم مطمئنم

اخلاقش چجوری ؟ خانواده ؟

شخصیت خیلی اروم و تقریبا بی تفاوتی داره

خانواده خوب