2777
2789

سلام سلام

میخواستم بپرسم نظرتون در مورد ازدواج با شخصی که این مشخصات رو داره چیه؟

اول دختر رو بگم :خیلی خوشگل و خوش هیکله ، اخلاقش نه خوبه نه بد اعصاب نداره 😂 ، فوق لیسانسه و خانواده‌ش هم خوبن و وضع مالیشون متوسط رو به بالاست

آقا پسر : قیافه ش چندان خوب نیست ، هیکلش هم معمولیه ، اخلاقش تا اونجا که میبینیم خیلیییی خوبه ، کارمند دانشگاهه ، وضع مالی خانواده و خودش خوبه و خارج از ایران زندگی می‌کنه (دو رگه س)  ولی با ایران تجارت داره و خنگ بوده و  عاشق دختره شده 🤣 و اومده خواستگاری ( خواهرم مترجمه به اون طریق آشنا شدن)

اختلاف سنیشون هم ۸ سال آقا پسر بزرگتره

الان دخترخانم که میشه خواهر بی اعصاب من ازم خواسته اینو بپرسم میگه که اگه شما بودید چی میگفتید؟( بیشتر به خاطر ظاهرش تو دو راهیه)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قیافه عادی میشه  گلم مهم اخلاقشه که عوض نشه

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍

مرد که نباید زیبا باشه همین که اخلاقش خوبه و دوسش داره خواهرتو و اخلاق خوب داره و کار خوب 

خواهرت باید زیبا باشه چون برای زن زیباییش امتیازه برای مرد داشتن شغل و پول کافی

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻