2777
2789

خواهر شوهرم خیلی منم منم داره حالم دگ ازش بهم میخوره میرم خونه مادرشوهرم میشینیم حرف میزنیم من نامزدم داره جاهاز میخرم 

پدر من از شوهرم شیر بها نگرفتش 

همه جاهاز و خودش میخره 

حالا هروقت حرف میزنیم حرف وسایل خونرو پیش میکشه همش تو کار من دخالت میکنه 

من دلم میخواد تم خونم نسکافه ای و سفید طلایی کار بشه هی میگه نه نکن کدیه نکن خز شده مبل فلان نخر زشته فرش سفید کثیف میشه 

حالا امشب باز تیکه میندازه میگه اگه بابات شیر بها مبگرفت از  مابرای داداشم برقیاشو مارک میگرفتیم 😑

بعد میگه اگه خواستید برید برای انتخواب کردن فرش و مبل منم میام 😑خب اگه فضول نبود میگفتم اره فضول نیست ببرمش باز ی نظر میده 

ولی بیشعوره خیلی حتی تو رنگ ملافع هامم دخالت میکنه اهههه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگو بهش اصلا چی خریدی و اینا خودت بخر بچین خونتو بعد تهش بیان ببینن اینجوری اعصابت خراب میکنن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

کافیه قدرتمند باشی .

به حرفاش لبخند بزنی و بگی:

این زندگی من و داداش شماست.قطعا بلدیم قشنگ بسازیمش .زندگی باید سلیقه من و همسرم باشه 😁

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

نگو بهش اصلا چی خریدی و اینا خودت بخر بچین خونتو بعد تهش بیان ببینن اینجوری اعصابت خراب میکنن

از الان داره دخالت میکنه ک‌مام واسه چیدن جهیزیه میایم 

خیلی راحت بگو خودت هر وقت ازدواج کردی برای خودت همینارو بخر و خونه ات خوشگل میشه 

ما سلیقه مون متفاوته 

چرا باید طبیعیترین حرفهاتونم نزنین 

مومنی که به قناعت کرده خو ،بعد مرگ اینهمه قصر وحوری میخواهد چکار؟؟؟
کافیه قدرتمند باشی . به حرفاش لبخند بزنی و بگی: این زندگی من و داداش شماست.قطعا بلدیم قشنگ بسازیمش ...

حیف که من خیلی بی زبونم 😔 خیلی خجالت میکشم 

بلد نیستم پرو باشم 

از الان داره دخالت میکنه ک‌مام واسه چیدن جهیزیه میایم 

بگو باشه هروقت خواستیم بچینیم خبرت میکنم بعد بچین و کاراتو بکن بعد که گفت چرا منو نگفتی بگو نمیخواستم بهتون زحمت بدم خودمون چیندیم دیگه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲