2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آیہ115سوره انعام براے رفع بداخلاقی

👈40مرتبہ به شیرینے خوانده شود

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

#ذکرها  

خوانده شودهرروز به تعدادتاآشتی ڪنید با توڪل برخــدا....

یاحبیب⏪22مرتبہ

یاودوود⏪1001مرتبہ

المجید⏪99مرتبہ بعداز نماز صبح

یاشکور⏪41مرتبہ

بسم الله نور⏪360مرتبہ

یاعزیززهرا⏪360مرتبہ

یامحمدیاعلی⏪360مرتبہ

تا روزی که آشتی کنید بخونید. 

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
دعا چه تاثیری میتونه داشته باشه؟! مشکلتون ریشه یابی کنید

دعا تاثیر گذار، اما باید فلسفه دعا رو هم بدونیم.

دعا یعنی اینکه تلاش کنیم. دعا کنیم، و همه چی بسپاریم به خدا...

اندازه تلاش و دعامون جواب میگیریم.

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
واقعا دعا و اینا تاثیر داره؟؟

بله بی تاثیر نیست، دعا کنید تا اجابت گردد.

ولی دعا زمانی تاثیر داره که ما هم درست رفتار کنیم، ما هم به خوبی ها عمل کنیم، ماهم از بدی ها دوری کنیم.....

علمی ندارم ولی مطمئنم تاثیر گذار.

بله بی تاثیر نیست، دعا کنید تا اجابت گردد. ولی دعا زمانی تاثیر داره که ما هم درست رفتار کنیم، ما ...

خب یه ذکر یا دعا برا حل شدن مشکل مالی پیشنهاد بدین.

و اینکه چشم و نظر خیلی دنبال زندگی ماست

چیکار کنیم

واحد اندازه گیری خوشبختی : نفس های مادر بر ثانیه             کاربری توسط دوتا دوست که شبیه خواهرن اداره میشه❤❤❤
خب یه ذکر یا دعا برا حل شدن مشکل مالی پیشنهاد بدین. و اینکه چشم و نظر خیلی دنبال زندگی ماست چیکار ...

استغفار امام صادق علیه السلام ، شصت روز و روزی چهارصد مرتبه. الان استغفار میفرستم و حتما کامل بگید. خیلی تاثیر گذار....

هر روز صبح اسفند دود کنید و آیه الکرسی و معوذتین بخونید و شش مرتبه سوره توحید....

و اینکه اگه واقعا چشم زخم زیاد و دعا بد کردن مثل نفرین. راه حل میدم....

البته گلی جان، دیگران هم باید از چشم و زبان شما در امان باشند. 

و اینکه در کنار اینا باید توجه کنید همه اینها از رحمت الهی هست.

برای داداش منم دعا کنید

استغفار امام صادق علیه السلام ، شصت روز و روزی چهارصد مرتبه. الان استغفار میفرستم و حتما کامل بگید. ...

امتحان میکنم

واحد اندازه گیری خوشبختی : نفس های مادر بر ثانیه             کاربری توسط دوتا دوست که شبیه خواهرن اداره میشه❤❤❤
خب یه ذکر یا دعا برا حل شدن مشکل مالی پیشنهاد بدین. و اینکه چشم و نظر خیلی دنبال زندگی ماست چیکار ...

روزی چهارصد مرتبه در دو ماه پی‌درپی این استغفار را بگوید، یا گنجی از علم و دانش به او داده می‌شود یا گنجی از مال و ثروت روزی‌اش می‌گردد:

«أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الرَّحْمَنُ الرَّحِيمُ الْحَيُّ الْقَيُّومُ، بَدِيعُ السَّمَاوَاتِ وَ الْأَرْضِ، مِنْ جَمِيعِ ظُلْمِي وَ جُرْمِي وَ إِسْرَافِي عَلَى نَفْسِي وَ أَتُوبُ إِلَيْهِ»

نکته: بهتر است این استغفار از اول ماه قمری شروع شود؛ مثلاً از آغاز ماه رجب تا پایان ماه شعبان. و چنانچه ماه قمری ۲۹ روزه بود، بهتر است ۳۰ روزه محاسبه شده و در مجموع ۶۰ روز پشت سر هم انجام شود.

آیا چهارصد بار استغفار باید پشت سر هم گفته شود؟

دربارۀ این ختم استغفار در برخی کتاب‌ها، مانند «» نوشته آقای حسین یوسفی، و به‌تبع، سایت‌های زیادی روایت این‌گونه ترجمه شده است: «هرکس تا دو ماه روزى چهارصد بار پى در پى بگوید…»؛ درحالی‌که بر اساس متن روایت (کلّ یوم أربع مائة مرة مدة شهرین متتابعین)، لازم است که شصت‌روز پشت سر هم باشد، و پشت سر هم بودنِ چهارصدمرتبه لزومی ندارد.

تشکر امتحان میکنم

امتحان نه، یقین داشته باشید.

امتحان ی نوع شک.

و اینکه همیشه تسلیم محض رضا خدا باشید.

امیدوارم حق مطلب ادا کرده باشم.موفق باشید

امتحان نه، یقین داشته باشید. امتحان ی نوع شک. و اینکه همیشه تسلیم محض رضا خدا باشید. امیدوارم حق ...

خیلی لطف کردین

انشالله مشکلم حل بشه سعی میکنم بهتون خبر بدم

خوندم امیدوارم پیش قدم شم

شما هم خودتون در راستا آشتی آماده کنید.

مثلا کتابی بخونید که باعث بشه شما در رابطه و ارتباط با همسر قوی تر بشید.....

تشکر  خیلی لطف کردین انشالله مشکلم حل بشه سعی میکنم بهتون خبر بدم

براتون دعا میکنم. انشالله به حق امام زمان عج خدا بهترین ها براتون رقم بزنه. الهی آمین یا رب العالمین.