2777
2789

اولا بگم خانومه در مورد قد داشتیم صحبت میکردیم قد من 175هس وزنمم دور بر 77 تناسب اندام دارم ن لاغر ن چاق 

گف قد تو بی کی رفته پدرتم دیدم مادرت حتما قد بلنده ن 

گفتم ن اونم متوسطه منو‌ برادرم قد بلندیم 

بعد برگشت گف حالا واسه پسر خوبه تو زیادی قد بلندی گف منم ی دختر عمه دارم قدش با تو‌ یکیه وزنش زیاده خیلی زیاده فک کن هم قد تو وزنشم زیاد بهش میگم تورو هیشکی نمیگیره میمونی خونه 

همینجوری مات موندم 😐😐😐 من خودم قدمو خیلی دوس دارم حذابم میکنه حالا خواهنمم هس 

حرفش ب دلم اومد😐

بعد گف دماغتو عمل کردی گفتم اره ۳ سال پیش ۱۶ سالگی عمل کردم بعد گف من رفتم دکتر دکتره گف بینی تو‌چشه لازم نمرده عمل کنی 

درحالی ک بینیش عقابیه قدشم بگم متوسط سطح پایین ک دو سه روز پیش نق میزد چاق شدم ای خداا قدم کوتاه دیده میشه 

حرفش در مورد قد ب دلم اومد😑😑😑

ی وجبه ولی خدای اعتماد به نفسه که تونسته ی قد بلندو به فکر فرو ببره🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️😁

💓 اَللّهُمَ صَلِی عَلّی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد💓            ❤خدا جونم مراقب شوهرم پسرم و کوچولوی تو راهیم باش❤                                            میشه واسه سلامتی خانواده م ی صلوات بفرستین🙏😍💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی وجبه ولی خدای اعتماد به نفسه که تونسته ی قد بلندو به فکر فرو ببره🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️😁

دمت گرررم😂😂😂😂😂

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
😐😂😂😂این از رو فشار این حرفا رو زده تو باید از این گوش بشنوی از اون یکی بدی بره بیروننن

دو ساعته ب حرفاش فک‌میکنم فک‌ کن‌ دو روز پیش بگه چاق شدم قدم کوتاه دیده میشه الانم بیاد ب من این حرفارو بگه 😐

دمت گرررم😂😂😂😂😂

💋💋😂😂😂❤

💓 اَللّهُمَ صَلِی عَلّی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد💓            ❤خدا جونم مراقب شوهرم پسرم و کوچولوی تو راهیم باش❤                                            میشه واسه سلامتی خانواده م ی صلوات بفرستین🙏😍💞