2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوهفتس .فعلا مدتها ورم داری و هروز ی شکل میشه .نگران نباش کم‌کم خوشکل میشه

ببین از این ک کوچیک شده راضیم ولی ب شدت تیغه بینیم از بالا تا پایین ینی نوک بینیم پهنه پهن شده ینی درست میشه؟

برای شما هم پهن شده بود؟میشه یکم بگی از اینکه آتل و برداشتن چجوری شد و بعدش چجوری؟من خیلی عصابم خورد ...

من آتل و برداشتم خودم و تو آینه نگاه نمیکردم انقد دماغم بزرگ بود

من یک مهندس موفق میشم و 
من آتل و برداشتم خودم و تو آینه نگاه نمیکردم انقد دماغم بزرگ بود

من آتل و برداشتم خیلی خوشم اومد ولی چهارروز بعدش ک قرار بود باز برم چسبو عوض کنم دیدم خودمو وحشت کردم

شما هم گوشتی بودین؟کدوم دکتر؟الان راضی ای عزیزم؟

ببین از این ک کوچیک شده راضیم ولی ب شدت تیغه بینیم از بالا تا پایین ینی نوک بینیم پهنه پهن شده ینی د ...

اره بابا خیالت راحت.من الان یازده ماهه ولی بازم ورم دارم هنوز. ولی خب ۶ماه اول خیلی سربعتر ورم میخوابه تا شش ماه دوم.مال منم نسبتاگوشتی بود ازبالا تا پایین یکدست ورم داشت و پهن وبود الان اوکیه

اره بابا خیالت راحت.من الان یازده ماهه ولی بازم ورم دارم هنوز. ولی خب ۶ماه اول خیلی سربعتر ورم میخوا ...

خیلی پهنه ها خیلی ینی درست میشه بالاش مثل خمیره اصلا انگار استخون نداره برعکس نوکش مثل سنگ شده