2777
2789
من تا حالا همچین چادری ندیدم. ببر اونجایی که خریدی ازش توضیح بخواه!!! مگه پارچه چادری رو رنگ میزنن که اینجوری رنگ پس بده؟؟!!
"مهم بودن" در نگاه دیگران را فراموش کن،،، "روزنامه روز شنبه، زباله روز یکشنبه است "

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مانتوتو اگه فلز و کمر و دکمه فلزی نداره بنداز تو تشت با تاید ماشینی و دستی قاطی... بذار تا صبح بمونه چادرتم با ریکا بشور که رنگش ثابت باشه و بعد بنداز تو نرم کننده مخصوص لباس مشکی خوب نیست..ریکا بهنره
حرفتو بصورت ناشناس بهم بگو. https://harfeto.timefriend.net/17124006419150
چادرت رو یه شب بذار توی آب نمک بمونه...نمک رنگ رو تثبیت میکنه..بعد خوب آب کشی کن ...قدیمیا اینجوری میشستن که رنگش تثبیت بشه.
خوش به حال آنکه قلبش مال توست حال و روزش هر نفس، احوال توست خوش به حال آنکه چشمانش تویی آرزوهایش همه آمال توست آنکه دستش تا ابد در دست تو کوچ او از غصه ها با بال توست من خطاکارم خداوندا، ولی دیدگانم تا ابد دنبال توست . . .
چادر رو یک شبانه روز توی اب نمک سرد بذار خیس بخوره... نمک رنگ پارچه رو ثابت می کنه.
دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...