2777
2789
عنوان

تورو جون عزیزتون راهنماییم کنین داغونم الان

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 37 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعضی وقتا بخدا بی کسی و دور از جون گدایی کردن شرف داره تا با این لجنا زندگی کنید 

دا جوری میشم ک باخودم میگم کاش زنده نبودم   حسرت اینک از ته دلم خوشحالم کنه مونده دلم 

ببین اگ زندگیت دومم نداره به نظر من بگذر ازش بهتره اگ دیگ رابطه ندارید اگ خیلی وضعتون بده زندگی جدا ...

باکدوم پس انداز    الان بگم میگین دردش وا شده هزیون میگ    بجون اون دوتا بچم ک میخام الان بمیرم ولی بجونشون قسم نخورم      مهریه وتمام حقوحقوقمو بهش بخشیدم  گف بهت زمین میدم نداد  الانم عین حمالم در اینجا  دریغ از اینکه بگم ی قاشق مال من هس   

باکدوم پس انداز    الان بگم میگین دردش وا شده هزیون میگ    بجون اون دوتا بچم ک م ...

خوب عزیزم تو الان عین همه سختی کشیدی اولش فک میکردی یواش یواش جمع میکردی دوتاهم بچه داری یا میتونی مستقل شو جدا شو خودت واس خودت جمع یا هیچی اینجوری مردایی ک دست به زن دارن با مشاوره حل نمشن چه بشه با ما مشاوران نی نی سایت این مشکل بزرگیه خودت باید یا بسوزی بسازیی یا ریسک جدایی قبول کنی