2777
2789

شوهرم هرهفته دوروز میره نمیدونم شبا کجا میمونه   البته کارش اینه ک صب میره تا شب  ازاد هس شغلش با  سایپا کار میکنه   وقتی میگم کجا میری میگ پیش دوستام     اخه مگ ادم چن بار خونه دوستش میتونه بمونه   وقتی هم ک خونه هس ن حرفی ن چیزی  سرش توی گوشیه  بقران همه کار میکنم براش   میبینه خونه دعوا نداریم   ب من میگ دزدی    اخه مگ من خدا ندارم چرا باید دزد خونه ی خودم باشم  ن بیرون رفتنی ن هیچ هیچی  ن میزاره خونواده های من بیان میگ از همشون بدم میاد گدا گرسنه هستن  مگ ادم پول داشته باشه اینجوری راجب مردم میحرفه اخه  ی ذره ارزش ندارم  چیکار کنم   ۱۷ ساله دارم میحرفم دا   شماها بگین چ خاکی ب سرم کنم 

واا یکم مشوکه بنظرم هفته ای دو روز چه لزومی داره اصلا که بخواد بره خونه رفیق؟ اگه میتونی زیر نظر بگیرش ببین چیز مشکوکی پیدا میکنی؟

یه‌جوری‌‌از‌چشام‌افتادی‌که؛ باورم‌نمیشه‌یه‌روزی‌دیوونت‌بودم.        😢💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یا خدا شمارو دوست داره که انقدر طاقتتون بالاست یا من خیییلللیییی بی صبرم .اصلا کشش و تحمل حرفا و رفت ...

اخه چیکار کنم دخترم ۱۵ سالشه کجا برم   میسازم ولی لااقل نگ دزد هستی  ک میشکنم😢

بقران کسیو ندارم

چقدر مردا نامرد شدن بخدا منم هیچی براش کم نمیزارم اخلاقشم ی چیزی فراتراز بده تازه شکاکم هس باهمش کنار اومدم چون دوسش داشتم نقطه اخرش شد خیانت

یه‌جوری‌‌از‌چشام‌افتادی‌که؛ باورم‌نمیشه‌یه‌روزی‌دیوونت‌بودم.        😢💔

اخه چیکار کنم دخترم ۱۵ سالشه کجا برم   میسازم ولی لااقل نگ دزد هستی  ک میشکنم😢

بگو دزدی من مالی نیست اونم ماله تو بلکه دزدی من وقتی بود که خودمو به خاطره تو فدا کردم و قید خانواده زدم این بزرگترین دزدی بود که کردم چون خودمو از خودم گرفتم و دادم دست یه آدم بی لیاقت 

بگو دزدی من مالی نیست اونم ماله تو بلکه دزدی من وقتی بود که خودمو به خاطره تو فدا کردم و قید خانواده ...

بقران کاملا حقه         اونقد بخاطر چیزای ناچیز کتک خوردم       شده تا صب  بماتم حسین بخاطر درد کمربندش خابم نبرده