2777
2789
عنوان

سلام خانومای مشهدی لطفا بیایین

1249 بازدید | 53 پست

سلام ما چند روز دیگه انشالله می خوایم‌بریم امام زاده یحیی که تو روستای میامی مشهد هستش 

من حدود بیست سال پیش رفتم اونجا میخواستم‌ببینم کسی رفته به  این زودی چطوریه میشه یه شب موند؟اتاق میدن از هزینه اتاقش خبر دارین؟و اینکه اون موقع که من رفتم یه دو شهری آبی بود که متبرک بود میخواستم ببینم‌الانم هست ؟

لطفا اگر میدونید راهنمایی کنید از شهرستان میخوام‌برم 

خدایا من به لطف و کرم تو امیدوارم رهایم نکن❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم اتاق هاش زیر ۲۰۰ تومنه 

ما قبل تابستون رفتیم اتاق خالی ۱۰۰ بود 

اتاق های وسایل دار مث گاز و یخچال و... اونا ۱۵۰ 

داخل خود امامزاده ها 

وگرنه اتاق های بیرون امامزاده ارزون تر هم پیدا میشه

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️
سلام گلم اتاق هاش زیر ۲۰۰ تومنه  ما قبل تابستون رفتیم اتاق خالی ۱۰۰ بود  اتاق های وسایل ...

سلام عزیزم چقد خوب 😍من فک میکردم خیلی بیشتر باشه 

مرسی گلم رفتم‌دعات میکنم ❤

سلام گلم اتاق هاش زیر ۲۰۰ تومنه  ما قبل تابستون رفتیم اتاق خالی ۱۰۰ بود  اتاق های وسایل ...

اون دوش  های آب هم هستش هنوز؟

سلام عزیزم چقد خوب 😍من فک میکردم خیلی بیشتر باشه  مرسی گلم رفتم‌دعات میکنم ❤

فداتشم مرسی التماس دعای مخصوص لطفا🙏💚 

نه خاطرت جمع باشع من خیلی رفتم میامی 

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️
اون دوش  های آب هم هستش هنوز؟

نه فک کنم جمع شده عزیز 

چون قبلا بود ولی الان نیست 

بازم از مغازه های اونجا بپرسین

فدات همچنین ازخادم های اونجا بپرس نشونت بدن و یکماهست نمازمیخونی توی نمازت میچرخی بعضیانمیچرخن من نچ ...

همون نماز بی بی هور یا بی بی نور  من یه چیزایی تو همین نی نی سایت دیدم در مورد نمازش