بچمو میگم دوسال نیمشه از صبح تاحالا گریه میکرد هی بهونه که باباش می رفت دستشویی گریه میکرد منم با خودت ببر تا اینکه خابوندمش باباش رفت بیرون کار داشت تا صدا ماشین و شنید مثل دیونه ها پرید گریه جیغ داد منو نبرد منم هی خواستم آرومش کنم انگار نه انگار بهش بیتوجه شدم بازم نتیجه نداشت سرم داشت منفجر میشد از بس از صبح گریه میکرد منم عصبانی شدم یه سیلی بین گردنش و صورتش زدم محکم زدم الهییییی دستم بشکنه میگفت گردنم درد داره تا باز خوابش برد واقعا ناراحتم چکار ش کنم همیشه اینجوری میگه یه لحظه خونه نباشیم دلیلش چیه واقعا خسته شدممممم😔
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
وقتشو پر کن براش بازهای فکری مناسب سنش بگیر با هم بازی کنید وتا حسابی خسته بشه و دست از این حالت غر زدن و گریه کردن برداره
کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین دلیل بر این نیست که حق با شماست ممنون از فهم و شعور شما 🤍
بابا اصلا راضی نمیشه هر راه بگی امتحان کردم باز همون جوری ادامه میده با پدرشوهرم اینا تو یه حیاطیم انقد پرروش کردن حرف گوش نمیده وگرنه بعضی وقتا از بس حالش نمیشه درو قفل میکنم میگم بزار گریه کنه شاید نتیجه داد ولی بازم ادامه میده به کارش