2777
2789

سلام

ما قرار اول نهار رفتیم بیرون راجع به مها*جرت و کار و بازار کار و تحصیلات و خودمون حرف زدیم

دیگه داشتیم در و دیوارو نگاه میکردیم(واقعا!)

حالا امشب میریم کافه، راجع به چی حرف بزنیم؟ موضوع بدین😬راهنماییم کنین

سعی کنیم "قضاوت" نکنیم.اونم تو فضای مجازی!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیدونم این دوست دختر دوست پسرا راجع به چی حرف میزنن که هیچوقت حرفاشون تموم نمیشه🥲

صحبتای معمولی نیست که عاشقانه اس

🥲 چشم خود بَستم که دیگر چشم مَستش نَنِگرَم.. ناگهان دِل داد زد ...دیوانه من میبینمش !!
جلسه اول ، پسره باشعور بود یا نه ؟ دستتتو گرفت یا هر حرکت دیگه ای ؟

آره بابا پسر باشعوریه

نه دستمو نگرفت. کلا من یه حد و مرزهایی دارم، نمیذارم طرف مقابل از اون فراتر بره.

سعی کنیم "قضاوت" نکنیم.اونم تو فضای مجازی!

از فیلم مورد علاقه و کتاب و اینا شروع کنید تا تحلیل فیلما بعد راجع به چیزای مختلف چی فکر میکنی موضوعاتی که دوست دارید 

تایپ مورد علاقه تون چیا واست مهمتره تو زندگی ازین حرفا ما الانم بهد ۸ سال حرف کم نمیاریم هر دو پر حرفیم  

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
آره بابا پسر باشعوریه نه دستمو نگرفت. کلا من یه حد و مرزهایی دارم، نمیذارم طرف مقابل از اون فراتر ب ...

افرین خوب کاری میکنی 

نمیدونم این هرزه چی بود اومد سر راه من ؟

در مورد سریال ، بازیگرا 

اینده 

اهداف تحصیلی و کاری 

و...

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏