۶، به بقیه بسپرین اگر اومد دیدنتون برای بچه بزرگتون هم یک هدیه بگیرن حتی یک شکلات من خودم چون روم نمیشد هدیه های کوچک میخریدم کسی که میومد به پسرم میداد منم از طرف اون تو اتاق به دخترم میدادم یا میدادم مهمون بده البته طوری که ناراحت نشن
۷،اصلا نزارید بگن بچه تون حسودی میکنه یا میزنه من اون اولاش گهگهداری دخترم رو سر پسرم میزد بعد یهو همه های هو میکردن که نزنش فلان ولی اینجا من دخترم رو بغل میکردم بلند به همه میگفتم دخترم عاشق داداششه فقط نمیدونه چطور محبتشو ابراز کنه واقعا هم همینطوره بچه نمیدونه که باید اروم ناز کنه ،پاشو فشار میده باید به بچه بفهمونی داداشی کوچولویه اروم نازش کن و به همه هم بگید بچه ی من حسود نیست یا نمیزنه چون اگر اینطوری بگید یک انرژی منفی وارد بچه و خودتون وارد میشه ،همیشه بگید دخترم خیلی مهربونه مراقب داداششه خیلی دوسش داره فقط بلد نیست چطور انجام بده باید بهش یاد بدیم
۸هیچ وقت بچه تونو با کوچیکه مقایسه نکنید مثلا نگید نگا داداشی گریه نمیکنه نگا داداشی غذا میخوره یا هرچی میخواید مقایسه کنید با بچه همسایه بکنید،🤣
۹،اگر بچه تونو تنبیه میکنید ونمیخواید محلش بدید سعی کنید تا میتونید سمت کوچیکه نرید سعی کنید بچه بزرگتون فکر کنه اون داداشش همیشه تو یک تیمن
دیگه اینکه چیزی میخرید برای هردو بخرید علاقه تون بیشتر به بزرگه باشه و..
۱۰ یک نکته خیلییی مهم با بزرگه خیلی وقت بزارید من خودم تو این دوران تفریحات دونفره با دخترم رفتم پسرمو میسپردم دست کسی با دخترم میرفتم استخر ، پارک و...
۱۱ به بچتون مسولیت بدید برو پوشکشو بیار مراقب باش نیفته حتی مسولیت های الکی تا احساس بزرگی کنه وهی از دخترتون تعریف کنین
۱۲ من بعضی وقتا تو خونه راه میرم مثلا ظرف میشورم یا چی، طوری که بشنوه میگم عشق مامان دخترمه نفس مامان دخترمه و....
خلاصه که الان رابطشون عالیه و دخترم بیشتر به فکر داداششه مثلا میگه وای مامان زود برو داداشی گریه نکنه یا زودتر شیرش بده یا مثلا جایی میریم مراقبه کسی داداششو اذیت نکنه وسایلشو برنداره و... کسی میاد مثلا مامانم دستشو میگیره میگه بیا داداشی رو بوس کن چون از قبل سپردم تول دخترم رو ببوسید وسلام کنید