2777
2789
عنوان

❤❤❤مشهدیااا بیان لطفا😢❤❤❤❤

100 بازدید | 17 پست

دوستای مشهدی میشه یه قنادی خوب برا کیک تولد نزدیک حرم ادرس بدین ؟؟ من هیچجا رو نمیشناسم اگه یه کافه ی باکلاس و جم و جور ولی مناسب خیلی گرون قیمت نه ها😂 واس تولد بگین یه عالمه ممنونتون میشم 

کمک کنین لطفا

تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید تو یکی نه ای هزاری تو چراغ خود برافروز تو مرکز جهان خودت باش💜

سلام.

قنادی دقت طلاب خوبه و جاهای دیگه هم دوره به حرم

اگه میخوای یه کافه دنج مخصوص تولد باقیمت مناسب بهت بگم

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام. قنادی دقت طلاب خوبه و جاهای دیگه هم دوره به حرم اگه میخوای یه کافه دنج مخصوص تولد باقیمت منا ...

ادرس میشه بدین عزیزم؟ هم کافه هم قنادی قنادیه کجاس اصلا

تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید تو یکی نه ای هزاری تو چراغ خود برافروز تو مرکز جهان خودت باش💜
اون طرفا فک نکنم کافه شیک پیدا شه😐😂 باید بیای طرفای احمد اباد سجاد

خیلی دورم نباشه حالا 😂😂 

بیشتر از پول تولد پول تاکسیشه 😂

ادرس میشه بدین عزیزم؟ هم کافه هم قنادی قنادیه کجاس اصلا

همینجا رزرو کن

ساعتی ۱۲۰تا۱۵۰ بسته به دیزاین عادی یا وی ای پی

خودشون بخوای کیک و همه چی هم میگیرن برات.

هفت تیر ۳۵ سیاح ۱

عالیه

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
نزدیک حرم قنادی نمیشناسم ولی قنادی طوسی از معروفترین.  قنادی یزدیها و پارسه و خروس قندی از خوبه ...

مرسی عزیزم 

منظورم از نزدیک این بود که خیلیی دور نباشه

اون سر شهر 

حالا میشه ادرس کلی بدین

همون قنادیه ک خودتون خرید میکنین

مرسی خواهرم😘😁

همینجا رزرو کن ساعتی ۱۲۰تا۱۵۰ بسته به دیزاین عادی یا وی ای پی خودشون بخوای کیک و همه چی هم میگیرن ...

اسم کافه رو متوجه نشدم گلم 

مرسی عزیزم  منظورم از نزدیک این بود که خیلیی دور نباشه اون سر شهر  حالا میشه ادرس کلی ب ...

من بیشتر. از پارسه خرید میکنم که به شما خیلی دوره سمت وکیل آباد و بلوار معلم هست. قنادی طالب اول دانشجو هم واقعا خوبه. 

نزدیک حرم قنادی نمیشناسم ولی قنادی طوسی از معروفترین.  قنادی یزدیها و پارسه و خروس قندی از خوبه ...

ممنون قشنگم