2777
2789

من نتیجه گرفتم بارداری قبلیم ، دیشبم برای بارداری دوم زدم منتها ۳ تا کیست داشتم و یه فولی ۲۱ دکتر گفت آمپول رو بزن اقدام داشته باش 

چون آمپول آزاد سازی زدین ۲۴ تا ۳۶ ساعت بعدش آزاد میشه میتونید محاسبه کنید ۱۴ روز بعد تزریق بی بی بزنید یا بتا بدین 

انشاالله که باردارین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره من باردار شدم باهاش بار اول لتروزول و امپول با فولی ۱۸ و ۲۴ و ۲۵ باردار شدم بار دوم هم فقط با ...

واااای 🥺🥺🥺🥺 ایشالا منم نتیجه بده سینه هام بدجور درد میکنن دیروزم یه دلپیچه ی داشتمو معده درد گفتم پریود میشم یه هفته زودتر از موعدم ولی بعدش خوب شد انگار نه انگار چهاریاله منتظرم برام دعا کن 

خواهرای گلم مارک آمپولتون چی بود من گنارکس ونتیجه نگرفتم بافولیکول۲۱

مارکش یادم نیست ولی خب فولیت خوب بوده

امیدوارم دفعه بعد بگیره و مشکل دیگه ای نباشه🙂

داراها دارا تر می‌شوند و ندارها، بچه دار تر..!

واااای 🥺🥺🥺🥺 ایشالا منم نتیجه بده سینه هام بدجور درد میکنن دیروزم یه دلپیچه ی داشتمو معده درد گفت ...

درکت میکنم دوران حساسیه ولی اصلا اصلا به علایم توجه نکن

اینطوری هم استرس نمیگیری و ارامش داری هم اینکه علایم پریودی و بارداری یکیه تقریبا

استرس خودش جلو بارداری رو میگیره. دکتر من میگفت تو خونه نمون خودت رو سرگرم کن چندروز

داراها دارا تر می‌شوند و ندارها، بچه دار تر..!

درکت میکنم دوران حساسیه ولی اصلا اصلا به علایم توجه نکن اینطوری هم استرس نمیگیری و ارامش داری هم ای ...

من یه هفته به موعدمه کی بزنم نشون میده یعنی عجله دارم بعد اصلا نمیگذره این روزا هر روز برام قد پنج روز میگذره 😭