2789

احتمالش هست ولی کمه چون بعضیا تو ماه اول بارداریشون توموعدشون پریود میشن

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مثلا کن تو این ماه قرص ضد بار داری میخوردم قبلش جلوگیری طبیعی بود ، این ماه قرص خوردم مرتبم نخوردم مثلا ی شب یا دوشب درمیون یا بعد از رابطه چند بار قرص خشکن اینهام خوردم ک شنیدم قرص ضد بارداری و فاسد میکنه ،ابان پریود شدم دو‌روزه خیلی حالت تهوع دارم شدیده حالت تهوع قبلا ام موقعه پریودی داشتم الان خیلیه مثلا از تو خاب میپرم از بسی ک حالت تهوع دارم بنظرتون از چیه

خب من قرص خوردم تو بارداری اگع قرص بخورم و‌ول کنم پریود میشم؟

به هر حال اگه بارداری باید قطع کنی قرصو نهایتش اینه اگه پریود شدی میری دکتر بهت شیاف میده پریودات قطع میشه

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

به هر حال اگه بارداری باید قطع کنی قرصو نهایتش اینه اگه پریود شدی میری دکتر بهت شیاف میده پریودات قط ...

بالا گفتم ک ی ماهه اینجوری قرص میخورم فق حالت تهوع زیاد دارم

بالا گفتم ک ی ماهه اینجوری قرص میخورم فق حالت تهوع زیاد دارم

الان مطمئنی که بارداری یعنی آزمایش دادی یا به خاطر حالت تهوعت شک کردی؟

ن بخاطر حالت تهوعه ک شک دارم چون قرصارو مرتبم نمیخوردم یا بعد از رابطه میخوردم

خب یه بیبی چک بزن

الان پریودم اخه تو‌پریودی جواب میده؟

وایستا تموم شده بعداً بزن

میگم بعد از پریودی اگه همینجوری حالت تهوع داشتم بیبی بزنم

انشالله هرچی بخوای همون برات اتفاق بیفته