2777
2789

بخاطر سبک زندگیه فکر کنم.

همه خونه ها ساده و شیک شده محبت و احترام حذف شده.

یکم خونه رو مهربون بچینیم.مثل قدیم بچینیم تا محبت ها کمکم زنده و پاینده بشن.و از زندگی لذت ببریم...🥰🥰🥰

ظهور آقا امام زمان صلوات بفرستیم همیشه و همیشه و همیشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا قدیم نبود؟؟؟ 

هر دوره ای یسریا تو زندگی راضی و عاشق بودن و یسری نبودن

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

دقیقا الان ماها خیلی زیاده خواه شدیم مگه نه قدیما نه امکانات خوبی بود نه زندگی های تجملی ولی دل ها خوش بود

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

الان که اظهار محبت رایج تره قدیم دوست داشتن و هم مردا راحت به زبون نمی آوردن

خواهرم هروقت نصیحتش میکنم بهم میگه نخود خانوم😐😐😐 چند وقت پیش هم بهم گفت همون موقع اومدم تو سایت ی نظر دادم ی کاربر گفت تو چی میگی نخود خانوم 😮 فک کنم دلیلی داره😁 اینم داستان اسم من 
دقیقا الان ماها خیلی زیاده خواه شدیم مگه نه قدیما نه امکانات خوبی بود نه زندگی های تجملی ولی دل ها خ ...

والا هم حرفای مادربزرگم هم مادرم هم مادرشوهرم همه از بی محبتی شوهر ‌و خانوادش و سختی فلان میگفتن. تازه مشکلات مالی و نبود امکانات هم ی طرف. کدوم خوشی؟ خوشی خیلی وقته ازایران رفته

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

الان که اظهار محبت رایج تره قدیم دوست داشتن و هم مردا راحت به زبون نمی آوردن

عزیزم چشمم خورد به امضات چقدر داستان اسمت جالبه 😁

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

قدیم ها چشم تو هم چشمی نبود.

قدیم ها فشار مالی نبود .

قدیم ها بوتاکس و کراتین و آرایشگاه های میلیونی نبود .

قدیم ها مدل ماشین مهم نبود ،چهار چرخ بودنش مهم بود .

قدیم ها آب دوغ خیار هم غذا بود .

متاسفانه قبل از آمدن هر تکنولوژی تو این مملکت ،اون صدا و سیما ،زحمت فرهنگ سازیش رو نکشید و اون زحمت افتاد گردن ماهواره .

اونجوری شد که اینجوری شد .

خدایا خودت مواظب بچه هام باش ...شکرت
والا هم حرفای مادربزرگم هم مادرم هم مادرشوهرم همه از بی محبتی شوهر ‌و خانوادش و سختی فلان میگفت ...

ناشکری نکن دختر خوب🥰🥰🥰

قدیم ها چشم تو هم چشمی نبود. قدیم ها فشار مالی نبود . قدیم ها بوتاکس و کراتین و آرایشگاه های میلیو ...

دقیقا.بیاین یکم مهربون باشیم باهم.

ما ی فامیلی داریم خونشو سنتی و مدرن هر ۲باهم چیده مثلا روپشتی .روفرشی.خونشم همیشه مرتبه و تمیز.

به شوهرش احترام میزاره.به همه شخصیت خوب میده.همیشه هم مهمون دعوت میکنه خیلی خوشن...

با چیزای ساده یا ارزون یا بقول امروزی خز شده تزئین میکنه وضع مالی‌شان متوسط رو به پایین.ولی همیشه عشق و لبخند و مهربانی و صلح و صفا دارن...😊😊😊