سلام
لایکم کنید براتون سوره حمد رو بخونم .
من میخواستم امروز آش رشته پشت پا درست کنم
نخود و لوبیا رو دوساعت بیشتر خیس نکردم ریختم تو زودپز الان فهمیدم باید ۲۴ ساعت خیس میکردم چیکار کنم؟
کلا فوت و فنای آشتون رو بگین
من بار اولمه میخوام آش درست کنم
و یه پیمانه نخود یه پیمانه لوبیا یه پیمانه لوبیا چیتی رو دوساعت خیسوندم بعد ریختم تو زودپز
یه قابلمه آب میخوام بذارم وقتی جوشید لوبیا و نخودای پخته شده و عدس که حدا پختم رو بندازم توش تا بپزن نیم ساعت باهم بعد سبزی اش بریزم بعد چهل دقیقه سیزداغ پیاز داغ ( که نمیونگ چجور باید درست کرد) رو بریزم با نعناع داغ و زردچوبه تفت داده و یکم فلفل نیم ساعت باهم بپزن بعد که پخت حدود نیم ساعت بعد رشته رو اضافه کنم ولی نمیدونم در این حین اگه اب اش کم شد میتو اب بهش اضافه کنم اب گرم؟
و اینکه نمک کی باید بریزم؟ قلم ندارم میتونم دنده گوسفند بریزم یکم چرب بشه؟
اگه بخوام اش ببرم همسایه زشت نیس یه دختر مجرد ( حس دهه پنجاه شصت بهم دس میده ) ببره اسگش در خونه همسایه؟ چون دست تنهام کسی نیست