2777
2789
عنوان

دیشب هواب دیدم رفتم کربلا

78 بازدید | 14 پست

با اینکه مذهبی نیستم و قصدشو ندارم خواب دیدم رفتم کربلا و بین زائرینم . حالا امکان داره برم ؟ یا اصلا تعبیرش چیه 

بعد خواب اینقدر دوست دارم برم ولی خب میترسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تعبیرش تحول معنوی شما و حاجتروایی شما هست هر آرزویی که داری با توسل به آقا امام حسین برآورده به خیر میشه

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
تعبیرش تحول معنوی شما و حاجتروایی شما هست هر آرزویی که داری با توسل به آقا امام حسین برآورده به خیر ...

خدا کنه تصمیم هم گرفتم بعد خوابم به امام حسین توسل کنم . خیف که قبلش اصلاسمت این جیزا نمیرفتم

من که بعد از خوابم خیلی دوست دارم برم واقعا ولی اصلا نمیدونم چجوری

عزیزم میری گذرنامه میگیری با ی کاروان میری 

پیدا کردن کاروان هم باید از گروه های شهرتون پیگیر باشی 

ی چیزی حدود ۴ میلیون هم میشه هزینش احتمالا

🎀😶