2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در مورد متن ‌کالت طلاق

متن وکالت طلاق رو دفاتر اسناد رسمی دارن برو بگیر یکی دوتا بخون هرچی هم میخوای میتونی بدی اضافه کنن . ولی بلاعزل باشه حتما  حق توکیل به غیر ولو کرارا داشته باشه . مدت نداشته باشه  حق گرفتن وکیل دادگستری توش تصریح شده باشه.  محاکم قضایی . دادگاه خانواده . شورای حل اختلاف  . دادگاه تجدیدنظر.  تعیین کارشناس .شرکت در جلسات مشاوره و.... توش تصریح بشه و خیلی چیزای دیگه 

متن وکالت طلاق رو دفاتر اسناد رسمی دارن برو بگیر یکی دوتا بخون هرچی هم میخوای میتونی بدی اضافه کنن . ...

اها مرسی بعد میگم وکیل تلفنی هم هست زنگ بزنم چون گفتی خیلی مورد دیگه

خالی
اها مرسی بعد میگم وکیل تلفنی هم هست زنگ بزنم چون گفتم خیلی مورد دیگه

وکیل نمیخواد چون فقط پول میگیرن ازت . برو متن وکالت رو از دو تا دفترخونه بگیر بخون . هرکدوم کاملتر بود همونو انجام بده . الان ازدواج کردی ؟ شوهرت قبول کرده بهت وکالت بده ؟ 

وکیل نمیخواد چون فقط پول میگیرن ازت . برو متن وکالت رو از دو تا دفترخونه بگیر بخون . هرکدوم کاملتر ب ...

اره ۱۱ ساله چاره ای نداره گفتم ابروش رو میبرم ۱۱ سال از جوونیم رو تباه کرد

خالی
چرا چی شده مگه ؟ 

چی بگم عزیزم با یه دختر که هرزس رابطه جنسی داره ۵ سال پیش مچش رو گرفتم گفت ولش کردم ولی سال قبل هم باز مچش رو گرفتم به مرگ بچه مون قسم خورد بزاره کنار ولی انگار نه انگار بازم خیانت های دیگه داشته افتاده بوده دنبال پیرزن ۵۰ ساله دوماد دار

خالی
نمیگم چکار بکنی چکار نکنی ولی سعی کن بخاطر پسرت زندگیت از هم نپاشه . مهریه ت چند تاست ؟ 

۱۱ ساله تحمل کردم بخدا حرف یه روز دوروز نیست😭😭😭۲۰۰ تا سکه ۲۰ ملیون پول که الان شده  فکر کنم ۳۰۰

خالی