2777
2789
عنوان

میخوام کنکور انسانی بدم سال دیگه موندم چطور برنامه ریزی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوهوم دقیقا  خیلی دوست دارم فرهنگیان رو اصلا حقوق کم و... واسم مهم نیست

ان شاالله ک موفق باشی

مشاور خواستی در خدمتم

توصیه من اینکه تا آخر شهریور صبر کن اگ هدفت فرهنگیانه چون هنوز برای ابطال سن فرهنگیان نظر قطعی ندادن

ان شاالله ک جزو همکارانم بشی،برات دعا میکنم🤍

مشاوره کنکورم‌کمک خاستی بم بگو  
نه میخوام همزمان دوازدهم رو هم امتحان بدم لیسانس حسابداری از رشته ریاضیفیزیک دارم 

سلام یه مشاور بگیر طبق برنامه اش جلو برو 

از دهم شروع خیلی خوب یاد بگیر چون پایه است دهم رو یاد بگیری پایه های دیگه برات اسونه. 

کتاب تست جامع خیلی سبز بخر .تستاش خوبه 

و یادت نره کنکور سال بعد ۵۰ درصد معدل تاثیر داره

سلام یه مشاور بگیر طبق برنامه اش جلو برو  از دهم شروع خیلی خوب یاد بگیر چون پایه است دهم رو یا ...

کتاب های کمک اموزشی رو گیر اوردم همه رو مال امسال و پارسال فقط موندم چطور بخونم 

چشم حتما از دهم میخونم 

ممنونم

کتاب های کمک اموزشی رو گیر اوردم همه رو مال امسال و پارسال فقط موندم چطور بخونم  چشم حتما از د ...

ساعت مطالعه رو از ۵ ساعت شروع کن . 

اول درسنامه رو میخونی بعد امورش میبینی راجب اون درس نمونه سوال حل میکنی سوالای خود کتاب رو حل میکنی بعدش که دستت گرم شد میری سراغ کتاب تست

برنامه ریزی میکنی مثلا میگی شنبه درس یک ریاضی فنون منطق دهم رو میخونم 

یکشبه هم میام فلسفه ریاضی فنون ۱۱ رو میخونم 

دوشنبه هم میام ریاضی فلسفه فنون ۱۲ رو میخونم

ساعت مطالعه رو از ۵ ساعت شروع کن .  اول درسنامه رو میخونی بعد امورش میبینی راجب اون درس نمونه ...

بعدش سه شنبه میای تاریخ عربی جغرافی جامعه شناسی پایه ۱۰ رو میخونی

چهارشنبه همون تاریخ جغرافی جامعه شناسی عربی پایه ۱۱ 

پنجشنبه هم تاریخ جغرافی جامعه شماسی عربی پایه ۱۲ 

جمعه هم یا حبرانی میذاری اون درسایی که در طول هفته نخوندیرو میخونی یا هم استراحت

سلام .منم عین شما تغییر رشته ایی بودم .مشاور گرفتم و هتا درس رو ایجاد سابقه کردم ولی حتی با وجود نمره های 19 بهم تراز خیلییی کم دادن(چن دیپلمم 97گرفتم) .اگ میخای خیالت راحت باشه اول مشاور بگیر .و روی درسای فلسفه منطق و فنون خیلی کار کن .من خدم 20ابان شروع کردم و نهایتش سر جمع 5ماه خوندم (هم کنکور و هم نهایی)و رتبم 1132 شد توی انسانی ان شالله دبیری بیارم .عروض قافیع ارایه اینا رو خیلییی روشون کار کن ارایه خودش تکنیک داره از کانال فراسو یادبگیر .رایگانه.از اون ور حتمن ازمون بده من خدم 7تا ازمون گزینه دو دادم .3ماه اخر جمع بندی کن و ازمونای جمع بندی بزن .اگه سوالی داشتی بپرس بهت بگم چن خدم این مسیرو رفتم.در ضمن مشاورم گروه گزارشکار داره خاسی بگو برات بفرسم برات ایرادات رو میگه .ودرضن سعی کن روتین کار کنی .روتین خیلی مهمه .و با تعداد تست کم شروع کن

قشنگترین روزا به دست خودم ساخته شد  
سلام .منم عین شما تغییر رشته ایی بودم .مشاور گرفتم و هتا درس رو ایجاد سابقه کردم ولی حتی با وجود نمر ...

روزی چند ساعت خوندین شما الان من هیچ کتابی رو نخودنوم و تازه میخوام شروع کنم از کجا شروع کنم چطوری بخونم ک تا عید همه درسارو تموم کنم وبعد عید ازموندجمع بندی بدم ومرور و تست خیلی ب کمکت نیاز دارم کمکم کن تو رو خدا فرستاده برای من