2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید ایده بدید حال یکی رو می‌خوام بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 29 پست
اون منو عصبی کرد اخه

خب بکنه بچه ها چه گناهی کردن. کنترل خشم داشته باش

بعدم واقعا ارزش نداره بخوای ذهنتو درگیر کنی فراموشش کن

به نقل از آیت الله العظمی اراکی: زمانی در ایران هر جا آتش روشن میکردند مردم برای بردن زغال گداخته و روشن کردن کرسی، تنور یا منقل به آنجا میرفتند در ماه خداییِ محرم، در نزدیکی خانه یک زن بدکاره، هیئتی به پا شده بود. زن هم برای بردن آتش به محل رفت و سوال کرد زیر دیگتان روشن است؟ آتش میخواهم.  گفتند بله برو بردار. زن سمت دیگ رفت، و دید آتش خاموش شده خم شد و به هیزمها فوت کرد. مقداری از خاکستر به چشمش پاشید اما ادامه داد تا جایی که هیزمها دوباره روشن شدند. همان اندازه که میخواست برداشت و رفت.اما...همان شب خوابی دید . او دید چند نفر به گردن،دستهاو پاهایش غل و زنجیر بسته و میبرند تا عذابش کنند و هرچه فریاد میزد شما را به خدا ولم کنید کسی گوش نمیداد . زن،بانویی دید که از دور به آنها نزدیک میشد. مأمورهای عذاب با دیدن بانو زنجیرها را رها کردند. بانوی بزرگوار ایستادند و فرمودند چرا میبردیش. گفتند چون بدکاره و فاسد است . بانو گفت نههه... او نگذاشت آش نذری مجلس حسینم خراب شود ... دیگ را روشن نگهداشت. او بخاطر حسینم چشمهایش اذیت شد بخاطر حسین من رهایش کنید ....زن با ترس بسیاری وحشت زده از خواب بیدار شد و مدام با گریه و زاری از حضرت مادر، زهرای اطهر علیهاالسلام، کمک میخواست تا یاریش کند برای پاکدامنی.او همان زن انگشت نمای شهر، توبه کرد و با یاری حضرت زنی مومنه شد تا جایی که هر زمان و هر کجا روضه ای برای حضرت ارباب به پا میشد دنبالش میرفتند و او را دعوت میکردند.  و با اولین جمله روضه خوان " السلام علیک یا ابا عبدالله" زن به شدت گریه میکرد و شیون جانسوزش بلند میشد  جون و زندگیم فدات یا حضرت حسین علیه السلام که در ❤ خدایی و رضای تو رضای پروردگارمه   تو بحث کردن دانش و ادب مهمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه نمی بینمش که اخه

وقتی نمیبینیش دیگه چرا میخوای کشش بدی که باز ناراحت شی؟؟؟

چرا فکرت رو درگیر کسی میکنی که میدونی دیگه نیست؟؟

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦

اگه حق حق باشه. میگیره.  یکی را می‌شناسم. ارث پدرش را خوردند. نفرین کرد. نفرینش گرفت.  ا ...

گرفتنش که میگیره

ولی خودتم دچار مشکلاتی بدتر میشی

هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...
وقتی نمیبینیش دیگه چرا میخوای کشش بدی که باز ناراحت شی؟؟؟ چرا فکرت رو درگیر کسی میکنی که میدونی دیگ ...

میخام همون‌جوری که منم عصبی کرد یه کاری کنم اونم اعصابش خرد بشه بفهمه نباید حرف مفت نزنه و رد بشه

همه زندگیم سلنا و سینا❤👫
گرفتنش که میگیره ولی خودتم دچار مشکلاتی بدتر میشی

اتفاقا خیر. 

روز به روز مالم بیشتر میشه. دو تا خونه خریدم. 

سومی را هم دارم میگیرم. 

خدا خیلی دوستم داره. 

مادرشوهرم مونده تعجب... میگه تو خیلی ساده ساده ای خدا دوستت داشته. 

محض رضای خدا یه ایده نبود ؟؟؟؟

یعنی شماها هر کی بهتون بدی می‌کنه سریع می‌بخشید و می گذرید... خوشم از ضعیف بودن نمیاد که واگذار کنم و نفرین کنم و فراموش کنم و .....

زن ها از ضعیف بودن شون هست که مثلا فک میکنن بخشیدن در واقع چون هیچ کاری ازشون بر نمیومده ول کردن

همه زندگیم سلنا و سینا❤👫
اتفاقا خیر.  روز به روز مالم بیشتر میشه. دو تا خونه خریدم.  سومی را هم دارم میگیرم.  ...

ما یکی در حقمون بدی بزرگی کرده بود نفرین کردیم که مشابهش سرش بیاد

سه سال بعد سرطان گرفت خوب شد و بعد خوب شدن اون یکی از خودمون سرطان گرفت و به سرعت فوت کرد

دیگه چشمم میترسه

محض رضای خدا یه ایده نبود ؟؟؟؟ یعنی شماها هر کی بهتون بدی می‌کنه سریع می‌بخشید و می گذرید... خوشم ا ...

گذشتن از ضعف نمیاد اتفاقا از بزرگی میاد

یبار کسی بدی در حقم کرد و منم تلافی کردم براش و چقدرم از چشم خدا افتادم با این کار تلافی کردن کار بد یعنی اینکه یه کار بدم تو بکنی دیگه

بعد اون تجربه سعی میکنم هیچ وقت مثل طرف مقابلم نباشم

خدا خودش میبینه و بهترین درس رو به کسی که بدی کرده میده فقط صبر داشته باش

ما یکی در حقمون بدی بزرگی کرده بود نفرین کردیم که مشابهش سرش بیاد سه سال بعد سرطان گرفت خوب شد و بع ...

سرطان و بیماری به خاطر چشم و نظره. 

آدم باید خیرات کنه. صدقه بده. به یتیم کمک کنه. مرغی خروسی گوسفندی قربانی کنه.