2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علوم تربیتی خوب نیست؟ اره روانشناسی بری باید آزمون بدی مدیریت چطور رشته ای هست؟

مدیریت رشته ای هست که هرساله بانک ها و تمامی مکان ها که به مدیریت نیاز دارن استخدام میکنن و اگر بتوانی وارد بانک شوی مزایای خوبی دارد و پول پارو خواهی کرد 

علوم تربیتی رشته ای هست که اگر ماده ۲۸ حذف شده و ازمون استخدامی مدارس در کار نباشه احتمال بیکاری زیاد خواهد بود چون فایدش همون ازمون استخدامی مدرسه هست 

منم حیرون و سرگردون موندم 

مدیریت تنها بدیش اینه تا پارسال تو ازمون استخدامی اموزش پرورش بوده ولی امسال نیاوردنش چهار سال بعدم معلوم نیست بیارن یا نه 

اصلا معلوم نیست با این کنکور اختصاصی تربیت معلم که بهمنه و افزایش فرهنگیان که خیلی زیاد شده چهار سال بعد استخدامی باقی بمونه یا نه 

ولی من هدفم دبیری زبان فرهنگیانه اگه توی این چهار سال اینده قبول بشم از ازاد انصراف میدم . دیدی خیلی خنگ بودم قبول نشدم همون ازادو باید ادامه بدم پس ی چی باید انتخاب کنم بازار کارش خوب باشه استخدامی حذف شد بیکار نمونم 

سواال منمم هست میگن پیام نور سخته امتحانا تستی و سخت اصلنم کمک نمیکنن 

و مهم تر از همه میگن تدریس ندارن

واقعا نمیدونم کدوم حرف درسته

دوستم پیام نور میگه تدریس دارن ولی خودخوان هست باید خودت درس بخونی ولی خب بود و نبودت توی کلاس مهم نیس فقط برای امتحانات میتونی بیای و شهریش کمتره

ولی آزاد استادا تدریس میکنن جزوه میدن و حضورت توی کلاس اجباری هست ولی شهریش یه مقدار بیشتره

تفاوتش تدریس و شهریش هست.

🐈‍⬛
مدیریت رشته ای هست که هرساله بانک ها و تمامی مکان ها که به مدیریت نیاز دارن استخدام میکنن و اگر بتوا ...

مدیریت هم ظاهرا رشته خوب و مفیدی بنظر میرسه

نه عزیزدلم این چه حرفیه فدای سرت

خودت رو دست کم نگیر

لیاقتت بهتریناس

اگر خیلی به زبان علاقه داری میتونی کلاس زبانکده بری زبانت رو ادامه بری تا مقطع آخر و تیچر زبانکده بشی

آزاد هم دانشگاه بدی نیست

راجب رشته ها تحقیق کن ببین کدوم با هدفت هم خوانی داره و به کدوم رشته علاقه داری همون رشته برو

🐈‍⬛
اره ولی خودخوان هست

اره حالا میخای چ کنی تو؟ 

من شاید برم ازاد درسته هزینه داره ولی مث پیام نور دیگه نمیخا واسع کتابم حتی هزینه کرد، ی چیزی هم خوب حداقل یاد میگیریم