2777
2789

شبتون بخیر 

مجبور شدم قرص اورژانسی بخورم تموم تنم شده پر جوش هورمونی که همش دارن عذابم میدن

اینجوری شدین شماها بعد مصرف قرص تا کی جوشا هستن 😭

هنوز یه هفته نشده خوردم مجبورا البته😭

🤍دلم برای کودکی هایم تنگ است ... برای خاطرات خوشم... دلم برای خنده مادر و نگاه پدرم تنگ است ... روزگار چه کردی بامن؟ که هیچ کدام را ندارم 🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستم بخوره بهشون انگار زخم شمشیر خوردم 

نمیدونم گربه کنم یا بخندم😭😂

🤍دلم برای کودکی هایم تنگ است ... برای خاطرات خوشم... دلم برای خنده مادر و نگاه پدرم تنگ است ... روزگار چه کردی بامن؟ که هیچ کدام را ندارم 🤍
برو دکتر پوست

رفتم میگه هورمونیه یه پماد مانند داد بی فایدس

من سه روز قرص جلو گیری با تجویز پزشکم خوردم واقعا صورتم مثل آیینه شد اما بخاطر حالت تهوع و عوارض زیادش از جمله تنبلی تخمدان ک میاره دیگه نخوردم

هزارمین کاربری   تعلیق نکن دیگه سیمکارت ندارم☹️
دکتر احمد فاکر هستم جوش های خود را با کمترین هزینه به من بسپارید

😐🤨😑

تاپیک اولم رو بخونید           .بزرگترین ضربه زندگیمو از کسی خوردم که دوستش داشتم💔💔  https://instagram.com/admin69319?igshid=MzNlNGNkZWQ4Mg== پیج اینستاگرامم پشیمون نمیشی بیای❤️‍🔥💙💚 تاپیک اولم توضیح دادم